reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Owulacje chyba miałam w 21dc bo nie była potwierdzona monitoringiem. Jak lekarz usłyszał że ok 40 dniowe cykle to od razu powiedział, że z tego owulacji to nie ma. Ten cykl mam monitorowany, dziś jestem w 10 dc, jutro monitoring. To ja już nic nie rozumiem. Jutro się dopytam
Twój lekarz chyba by się za głowę złapał jakby zobaczył moją owulacje w 38dc 😝 proponuję skonsultować się z innym lekarzem.

reklama
Owulacje chyba miałam w 21dc bo nie była potwierdzona monitoringiem. Jak lekarz usłyszał że ok 40 dniowe cykle to od razu powiedział, że z tego owulacji to nie ma. Ten cykl mam monitorowany, dziś jestem w 10 dc, jutro monitoring. To ja już nic nie rozumiem. Jutro się dopytam

Bzdura. Możesz mieć długa jedna z faz cyklu i to się reguluje jeśli jest taka potrzeba. Ja bym się narazie na Twoim miejscu nie zamartwiala, przejdź przez ten monitoring i zobaczysz jak wyglada sytuacja. Daj znać jutro co tam widać [emoji16] dziewczyny tu miały owu i w 30dc wiec spokojnie [emoji3526]

🙆‍♂️ Wyzwiska są teraz w modzie a zwłaszcza w necie ale ze od kobiety takie coś to ja współczuję waszym partnerom desperatki
Ja za to współczuję Waszym dzieciom. Widać, że macie wiedzę na zerowym poziomie. Dziecko trzeba nie tylko zrobić, ale przede wszystkim wychować. Teksty w stylu "miałam niewartościowy pokarm", brak wiedzy na temat połogu, płodności, antykoncepcji... To są podstawy, które każdy młody rodzic powinien znać. Do tego dochodzi brak kultury, chamstwo i złośliwość. No życzę powodzenia tym maluchom, bo są spore szanse, że "zmarnują się" jak to powiedziałeś. A teraz zbierajcie się na wizytę, lekarz z pewnością poklepuje Was po ramieniu i powie, że zachodzenie w ciążę 1,5msc po CC jest spoko i nie ma żadnego ryzyka.

A że tatuś jest męski to nie powie? [emoji3064]
Ja za to współczuję Waszym dzieciom. Widać, że macie wiedzę na zerowym poziomie. Dziecko trzeba nie tylko zrobić, ale przede wszystkim wychować. Teksty w stylu "miałam niewartościowy pokarm", brak wiedzy na temat połogu, płodności, antykoncepcji... To są podstawy, które każdy młody rodzic powinien znać. Do tego dochodzi brak kultury, chamstwo i złośliwość. No życzę powodzenia tym maluchom, bo są spore szanse, że "zmarnują się" jak to powiedziałeś. A teraz zbierajcie się na wizytę, lekarz z pewnością poklepuje Was po ramieniu i powie, że zachodzenie w ciążę 1,5msc po CC jest spoko i nie ma żadnego ryzyka.

Wy zaczelyscie ekspertki pisać wczoraj partnerce że to nie jest odpowiedzialne tak zajść, a każda z Was jest inna i tego nie zmienimy. Ale życzę z całego serca jeszcze raz byście nie miały dzieci 😘 bo zmarnujecie je tylko. Wasze miejsce jest tu na zawsze pod tą nazwą ☺️
wstyd mi i jednocześnie przykro, że muszę czytać takie naprawdę okropne rzeczy. Szczegolnie, że temat posiadania dziecka dla wielu naprawdę jest bolesny i wymaga bardzo dużo wyrzeczeń oraz po prostu pieniędzy. A u Ciebie jak zdążyłam doczytać - też przeszliście stratę i starania. "też przeszłam mękę i wiem co to znaczy." - to są Twoje słowa. I TY masz naprawdę czelność po swoich doświadczeniach życzyć drugiej osobie takich okropnych rzeczy? Wiesz co to znaczy? Jakim Ty musisz być człowiekiem tam w środku? Człowiek człowiekowi wilkiem. I to w dodatku sam przylazł /przylazła - zrobiła zamętu i jeszcze obraża i życzy wszystkiego co najgorsze. Wstyd.. wstyd mi za ludzi. Świat robi się coraz gorszy. Na tym zakończę, bo szkoda słów - po wypowiedziach da się odczuć, że nie jesteś zbyt inteligenty/a.

Ja uważam ze powinnyście przestać mu odpowiadać. Już udowodnił że średnio u niego z inteligencja i nie robi sobie nic z Waszych wypowiedzi, nie dotrzecie do niego, nie przejdzie mu przez zwoje mózgowe to co mówicie
Jedynie tylko dajecie mu możliwość odnoszenia się do Waszych wypowiedzi i dalszego nakręcania tych głupot które pisze
Uważam ze olać typa, niech trochę powrzuca jakiś swoich błyskotliwych inaczej myśli, znudzi mu się i tyle jak nie będzie miał koła napędowego.
Nie ma co dyskutować z takim

reklama
Smieszne, ze jako rzekomy samiec siedzisz na forum w obronie swojej rzekomej kobiety
Zajmijcie sie dzieckiem a nie sraniem tu
😊 jestek tu od niedawna i zycze sobie jak najszybciej uciekac na mamusie, zeby takich trolii czytac
Nie wiesz co mówisz, na mamuskach to samo się dzieje 🤣 swoje tam przezylam i powiem Wam, ze wszedzie taki cymbał się znajdzie co nerwów napsuje. A za takim cymbałem kilka przydupasów siebie wartych 🤣🤣 całe szczęście, że są zamknięte grupy i mogą takie pipy wypierdzielac i się wzajemnie adorować na wlasnych zasadach.

Czymajta się ludzie 😁😁🤞❤️

Do góry