Twój lekarz chyba by się za głowę złapał jakby zobaczył moją owulacje w 38dc proponuję skonsultować się z innym lekarzem.Owulacje chyba miałam w 21dc bo nie była potwierdzona monitoringiem. Jak lekarz usłyszał że ok 40 dniowe cykle to od razu powiedział, że z tego owulacji to nie ma. Ten cykl mam monitorowany, dziś jestem w 10 dc, jutro monitoring. To ja już nic nie rozumiem. Jutro się dopytam
reklama
coca
Fanka BB :)
Owulacje chyba miałam w 21dc bo nie była potwierdzona monitoringiem. Jak lekarz usłyszał że ok 40 dniowe cykle to od razu powiedział, że z tego owulacji to nie ma. Ten cykl mam monitorowany, dziś jestem w 10 dc, jutro monitoring. To ja już nic nie rozumiem. Jutro się dopytam
Bzdura. Możesz mieć długa jedna z faz cyklu i to się reguluje jeśli jest taka potrzeba. Ja bym się narazie na Twoim miejscu nie zamartwiala, przejdź przez ten monitoring i zobaczysz jak wyglada sytuacja. Daj znać jutro co tam widać [emoji16] dziewczyny tu miały owu i w 30dc wiec spokojnie [emoji3526]
Ja za to współczuję Waszym dzieciom. Widać, że macie wiedzę na zerowym poziomie. Dziecko trzeba nie tylko zrobić, ale przede wszystkim wychować. Teksty w stylu "miałam niewartościowy pokarm", brak wiedzy na temat połogu, płodności, antykoncepcji... To są podstawy, które każdy młody rodzic powinien znać. Do tego dochodzi brak kultury, chamstwo i złośliwość. No życzę powodzenia tym maluchom, bo są spore szanse, że "zmarnują się" jak to powiedziałeś. A teraz zbierajcie się na wizytę, lekarz z pewnością poklepuje Was po ramieniu i powie, że zachodzenie w ciążę 1,5msc po CC jest spoko i nie ma żadnego ryzyka.Wyzwiska są teraz w modzie a zwłaszcza w necie ale ze od kobiety takie coś to ja współczuję waszym partnerom desperatki
A że tatuś jest męski to nie powie? [emoji3064]
Ja za to współczuję Waszym dzieciom. Widać, że macie wiedzę na zerowym poziomie. Dziecko trzeba nie tylko zrobić, ale przede wszystkim wychować. Teksty w stylu "miałam niewartościowy pokarm", brak wiedzy na temat połogu, płodności, antykoncepcji... To są podstawy, które każdy młody rodzic powinien znać. Do tego dochodzi brak kultury, chamstwo i złośliwość. No życzę powodzenia tym maluchom, bo są spore szanse, że "zmarnują się" jak to powiedziałeś. A teraz zbierajcie się na wizytę, lekarz z pewnością poklepuje Was po ramieniu i powie, że zachodzenie w ciążę 1,5msc po CC jest spoko i nie ma żadnego ryzyka.
Tego to nawet mówić nie trzeba, oczywista oczywistość!A że tatuś jest męski to nie powie? [emoji3064]
coca
A że tatuś jest męski to nie powie? [emoji3064]
Powie powie i nawet odznakę i medal dostanie [emoji966]
kuleczka.30
wstyd mi i jednocześnie przykro, że muszę czytać takie naprawdę okropne rzeczy. Szczegolnie, że temat posiadania dziecka dla wielu naprawdę jest bolesny i wymaga bardzo dużo wyrzeczeń oraz po prostu pieniędzy. A u Ciebie jak zdążyłam doczytać - też przeszliście stratę i starania. "też przeszłam mękę i wiem co to znaczy." - to są Twoje słowa. I TY masz naprawdę czelność po swoich doświadczeniach życzyć drugiej osobie takich okropnych rzeczy? Wiesz co to znaczy? Jakim Ty musisz być człowiekiem tam w środku? Człowiek człowiekowi wilkiem. I to w dodatku sam przylazł /przylazła - zrobiła zamętu i jeszcze obraża i życzy wszystkiego co najgorsze. Wstyd.. wstyd mi za ludzi. Świat robi się coraz gorszy. Na tym zakończę, bo szkoda słów - po wypowiedziach da się odczuć, że nie jesteś zbyt inteligenty/a.Wy zaczelyscie ekspertki pisać wczoraj partnerce że to nie jest odpowiedzialne tak zajść, a każda z Was jest inna i tego nie zmienimy. Ale życzę z całego serca jeszcze raz byście nie miały dzieci bo zmarnujecie je tylko. Wasze miejsce jest tu na zawsze pod tą nazwą
Fakt, jak takim chujem walnie w stół to nie pozostawi żadnych wątpliwości [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Tego to nawet mówić nie trzeba, oczywista oczywistość! [emoji1787]
HelloKatie
Ja uważam ze powinnyście przestać mu odpowiadać. Już udowodnił że średnio u niego z inteligencja i nie robi sobie nic z Waszych wypowiedzi, nie dotrzecie do niego, nie przejdzie mu przez zwoje mózgowe to co mówicie
Jedynie tylko dajecie mu możliwość odnoszenia się do Waszych wypowiedzi i dalszego nakręcania tych głupot które pisze
Uważam ze olać typa, niech trochę powrzuca jakiś swoich błyskotliwych inaczej myśli, znudzi mu się i tyle jak nie będzie miał koła napędowego.
Nie ma co dyskutować z takim
Jedynie tylko dajecie mu możliwość odnoszenia się do Waszych wypowiedzi i dalszego nakręcania tych głupot które pisze
Uważam ze olać typa, niech trochę powrzuca jakiś swoich błyskotliwych inaczej myśli, znudzi mu się i tyle jak nie będzie miał koła napędowego.
Nie ma co dyskutować z takim
reklama
Nie wiesz co mówisz, na mamuskach to samo się dzieje swoje tam przezylam i powiem Wam, ze wszedzie taki cymbał się znajdzie co nerwów napsuje. A za takim cymbałem kilka przydupasów siebie wartych całe szczęście, że są zamknięte grupy i mogą takie pipy wypierdzielac i się wzajemnie adorować na wlasnych zasadach.Smieszne, ze jako rzekomy samiec siedzisz na forum w obronie swojej rzekomej kobiety
Zajmijcie sie dzieckiem a nie sraniem tu
jestek tu od niedawna i zycze sobie jak najszybciej uciekac na mamusie, zeby takich trolii czytac
Czymajta się ludzie
Podziel się: