Ewelina.Be
Fanka BB :)
Tylko w taki sposób potrafisz się dowartościować?Ja mam dziecko a Twój nie potrafi zrobic więc coś tu nie halo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko w taki sposób potrafisz się dowartościować?Ja mam dziecko a Twój nie potrafi zrobic więc coś tu nie halo
Nie ze nie chce tylko że to nie było planowane kłamczuchoTo Twoja partnerka napisała tu, że nje chce mieć z Tobą kolejnego dziecka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Myślę, że musicie pogadać[emoji854]
Ja mam dziecko a Twój nie potrafi zrobic[emoji2297] więc coś tu nie halo
Dziewczyny mam pytanko, czy wysoki progesteron świadczy o odbytej owulacji? Robiłam miesiąc temu badani w wyszedł progesteron 14, 8 nq/ml gdzie max przy fazie lutealnej to 15.90. Pokazałam wyniki badań lekarzowi a on mi powiedział że prowdopodobnie mam cykle bezowulacyjne bo trwają po 33-40dni. I tak się teraz zastanawiam, czy jest sens badać progesteron 7dni po owu.?
Debil spłodził debila i teraz życzy innym kobietom źle z ciebie to konkretny patusiarzWy zaczelyscie ekspertki pisać wczoraj partnerce że to nie jest odpowiedzialne tak zajść, a każda z Was jest inna i tego nie zmienimy. Ale życzę z całego serca jeszcze raz byście nie miały dzieci bo zmarnujecie je tylko. Wasze miejsce jest tu na zawsze pod tą nazwą
Przypominam, że twoja ukochana wczoraj pisała, że nie chce z tobą dziecka. Pójdźcie do lekarza, zobaczymy co on powie na zajście w ciążę chwilę po operacji, gdzie hormony i narządy jeszcze nie doszły do siebie.Wy zaczelyscie ekspertki pisać wczoraj partnerce że to nie jest odpowiedzialne tak zajść, a każda z Was jest inna i tego nie zmienimy. Ale życzę z całego serca jeszcze raz byście nie miały dzieci [emoji8] bo zmarnujecie je tylko. Wasze miejsce jest tu na zawsze pod tą nazwą [emoji3526]
Ale czekaj czekaj, to ty przez dwa lata nie mogłeś zrobić dziecka prawda? Może twoja partnerka miała dosyć i to nie twoje dziecko?Ja mam dziecko a Twój nie potrafi zrobic więc coś tu nie halo
Ja mam dziecko a Twój nie potrafi zrobic[emoji2297] więc coś tu nie halo