reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Niestety, ale męskie też nie jest... Raczej żałosne. Dorosły chłop, a uważa, że jedynym słusznym wyznacznikiem męskości jest spłodzić dziecko 3 miesiące po operacji i narazić zdrowie, a być może i życie partnerki i dziecka.

A no i wyzywać grono kobiet w internecie. Och cóż za męskość... Aż mi się kolana ugięły. Szkoda, że mam męża, bo bym chyba zawalczyła o takiego samca nad samcami [emoji28]

Trochę podobnie to działa jak w pseudohodowlach [emoji849]

Cóż, ja się nie utożsamiam, inaczej pojmuje męskość a i mój partner nie traktuje mnie tak przedmiotowo na szczęście.

reklama
reklama
Świece zostawcie sobie do zaspokajnaia siebie [emoji2297]

Co Ty tu jeszcze robisz, powiedz mi? Za nudno tu było, zes przylazł i wzniecił gownoburze i dalej próbujesz ja prowokować? Nudzi Ci się? Brakuje Ci zainteresowań? Zajęć dodatkowych? Dowartosciowujesz się tu w jakich chory sposób?

Do góry