Sonka123
Fanka BB :)
Jak ma na co niech narzekaMoj tez
A moze powinnien ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ma na co niech narzekaMoj tez
A moze powinnien ?
halo mężu! ponawiam pytanie - jaki miało cel wrzucanie zdjęcia jak się okazuje nie swojego dzieciątka na grupę starczkową? JAKI?!Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
No przykro mi że musiałam pokazać tą swoją gorszą stronęPrzyszłam tylko poczytać ale musiałam się odezwać. Grubo poleciałaś @Kolorowa83! Aż mnie przytkało.
Jednak wszędzie się znajdzie jakiś dzban na wątku współczuję Wam dziewczyny i życzę powodzenia
Kazdy musi ponarzekaćJak ma na co niech narzeka
Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Tu chyba chodzi o to, że jak facet pisze to się mają kobitki przestraszyć czy coś takiego. Zresztą nie wiem, ciężko sobie wyobrazić co tak ograniczona osoba miała na myśli jak się jest normalnym człowiekiem.Uuu powiało grozą [emoji23] fajny facet siedzący na forum dla kobiet, wstawiający nie swoje zdjęcie (to jest karalne i będzie zgłoszone). Taka męska pipa [emoji23]
Pewnie taki sam "zdrowy na umyśle" jak i ona [emoji23] jeśli facet trzyma obce dzieci i rozpowszechnia zdjęcia to tak jak mówisz warto się przyjrzeć. Pedofilów nie brakuje.Ah no i jaki zdrowy mężczyzna dysponuje zdjęciami cudzych dzieci [emoji3166]
Ciekawe co tam jeszcze można znaleźć ja dysku, zajrzeć warto[emoji48]
Taka hop do przodu, a musiała chłopa prosić żeby za nią zaczął pisać i ją bronił. Oboje siebie warci.Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A pies cię trącał.