Kolorowa83!
Fanka BB :)
Jo tyż z moim emżetemBędę serduszkowac z konkubentem [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jo tyż z moim emżetemBędę serduszkowac z konkubentem [emoji23]
Przyszłam tylko poczytać ale musiałam się odezwać. Grubo poleciałaś @Kolorowa83! Aż mnie przytkało.Ty skur*wiona kretynko.
Za.materac u kogoś robisz żebyś wiedziała kto co i w jakim kierunku robi ???
Weź tego dzieciaka i zapiera.. alaj z nim na spacer a nie w necie siedzisz. Zaskoczyłaś z następnym po 3 mc od cc to sięgnij do Internetu aby zobaczyć jak się zabezpieczać a nie nie rodzic dzieci jedno po drugim, dzieciorobie cholerny. Widać 500+ i obietnice dobrego ładu już uderzają do tego pustego chorego łuba.
Tfu jest co to tylko nacharchać Ci w pysk.
Szmaciaro
Najpierw spojrz na siebie, kim kolwiek jestes. Dla mnie zwykłym trollem.Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Mój facet nie narzekaKabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Uuu powiało grozą [emoji23] fajny facet siedzący na forum dla kobiet, wstawiający nie swoje zdjęcie (to jest karalne i będzie zgłoszone). Taka męska pipa [emoji23]Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Za to ty jesteś po prostu wzorem kultury i szacunku z tymi zdjęciami bombelka i pozytywnymi testami. Żal mi cię...Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Ale z ciebie baranco za zjeb nie masz nic lepszego do roboty trollu? Hahaha już widzę jak ojciec dziecka wchodzi na forum babyboomKabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Czyli wsadzasz kij w mrowisko i jesteś jeszcze zdziwiony, że te mrówki cię nie klepią po plecakach? Jakie smutne musisz mieć życie, żeby przychodzić na grupie kobiet, które traktują ją często jako formę wsparcia, terapii i rozpiera***** ją zdjęciem bombelka o ktore nikt nie prosił. Niestety ale to ty pokazujesz swój poziom kultury i obycia.Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.