reklama
Maggie35
Zaciekawiona BB
Drogie staraczki, cytując klasyka, psy szczekają, karawana jedzie dalej. Najlepiej olać.. dyskusje z tym ewenementem to jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie widać, że świni się to podoba..
Także ten..
Jakie macie plany na wieczór?
Także ten..
Kolorowa83!
Fanka BB :)
Ale mnie ***** wkur..wila wrrrr
Sonka123
Dziś czas dla siebie, jadę na pazurki, bo odrost 3 tygodniowy jest okropny heheDrogie staraczki, cytując klasyka, psy szczekają, karawana jedzie dalej. Najlepiej olać.. dyskusje z tym ewenementem to jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie widać, że świni się to podoba..
Także ten..
Będę serduszkowac z konkubentem [emoji23]
Drogie staraczki, cytując klasyka, psy szczekają, karawana jedzie dalej. Najlepiej olać.. dyskusje z tym ewenementem to jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie widać, że świni się to podoba..
Także ten..
MyszkaMiki30
Ja też ja też [emoji3590][emoji3590] z moim Kż [emoji23]
Będę serduszkowac z konkubentem [emoji23]
Sonka123
No nie tylko Ciebie, brak słów na laske.. Są ludzie i parapety, krzesła i taborety...Ale mnie ***** wkur..wila wrrrr
Sonka123
Mój niestety nockiBędę serduszkowac z konkubentem [emoji23]
Kabaret to jest i dlatego tu zostaje, dla sprostowania to piszecie z tata dziecka, zdjęcie nie jest nasze ale robotę zrobiło, szczerze to współczuję waszym facetom bo każda uparta i najmądrzejsza, żadna nie napisała ani zdania że mogę mieć choć 1procent racji w tym co pisze ale za to każda ciśnie, i teraz same się zastanówcie jak to jest ze niby tyle wiedzy i kultury macie a zamiast normalnie się wypowiadać to atakują i obgadują, każda tylko się wypowiada co jest odpowiedzialne a co nie, dobre ciocie się znalazły od dobrych rad, a na wstępie wsiadają na kogoś i plują jadem. Nie mówię że same idiotki tu są i nic wiedzy tu nie ma ale napewno nie ma tu równości i kultury o której tak wszystkie piszecie, wystarczy przewinąć i poczytać.
reklama
X
XxAniaa
Gość
Czy ty spadlas na podloge z dywanu ?
Jestes na grupie staraczek, mam nadzieję, ze karma wroci do ciebie, bo z pewnością to celowa zagrywka aby tu dojechać nam, nic z szacunku do nas
Podziel się: