X
XxAniaa
Gość
Test jest zalany...Zobacz załącznik 1281886hej dziewczyny, wiem ze za wczesnie na testowanie. Czy miałyście kiedyś taki wynik? 9dni przed miesiączka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test jest zalany...Zobacz załącznik 1281886hej dziewczyny, wiem ze za wczesnie na testowanie. Czy miałyście kiedyś taki wynik? 9dni przed miesiączka
Zobacz załącznik 1281886hej dziewczyny, wiem ze za wczesnie na testowanie. Czy miałyście kiedyś taki wynik? 9dni przed miesiączka
Dzieki za odpowiedzTest jest zalany...
Za szybko test zrobilas, 2 dni przed @ jesli juz musisz robDzieki za odpowiedz
Taki czyli wadliwe i zalany czy, że negatywny?
wiem, ze za szybko... postać się wytrzymaćZa szybko test zrobilas, 2 dni przed @ jesli juz musisz rob
2 dni przed test też nie musi wyjść pozytywny bo nie wiesz kiedy dojdzie do zapłodnieniaZa szybko test zrobilas, 2 dni przed @ jesli juz musisz rob
W styczniu jak zaszłam w ciąże widoczne kreski były dopiero dzień po terminie.2 dni przed test też nie musi wyjść pozytywny bo nie wiesz kiedy dojdzie do zapłodnienia
Oczywiście, ze nie. Rownie dobrze i po terminie @ moze wyjsc negatywny. Ale uwazam rozsądniejsze robix test 2 dni przed niz 9 dni przed.2 dni przed test też nie musi wyjść pozytywny bo nie wiesz kiedy dojdzie do zapłodnienia
Ja mam dokładnie tak samo, wszyscy mówią że pozycje od tyłu są super na tyłozgięcie a dla mnie to męczarnia no i oczywiście toaleta ze 3 razy przed samym okresemJa mam w mocnym tyłozgięciu, na rezonansie kręgosłupa to zobaczyłam dokładniej praktycznie przylega mi do kości ogonowej, ale ogólnie nie mam z tego powodu dolegliwości podczas seksy, raczej te pozycje od tyłu powodują dyskomfort, a podczas okresu boli mnie krzyż i mam często biegunkę pierwszego dnia.