Karolina123456
Aktywna w BB
Ja miałam zaszyk rano to w ten sam dzień wieczorem i na drugi dzieńJak macie podany zastrzyk to kiedy lekarz proponuje działać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam zaszyk rano to w ten sam dzień wieczorem i na drugi dzieńJak macie podany zastrzyk to kiedy lekarz proponuje działać?
Nie, ja nie mialam dupka. Dostalam dopiero jak plamilam w 5 tyg ciazy. Clo biore na wieczor, bo bylam mega senna, nie umialam sie skupic. Owi wystapilo rowno w 14dc, co dawalo sie mega odczu stosunek wtedy byl mega bolesny i akurat w 1 cyklu o dziwo sukces. Test robilam w 28 dc czyli dniu, @ i byla kreska, ale troche slabsza niz kontrolna, niestety ciaza obumarla w 8 tyg. Teraz czekam na piątek i znowu clo.
Nie, ja nie mialam dupka. Dostalam dopiero jak plamilam w 5 tyg ciazy. Clo biore na wieczor, bo bylam mega senna, nie umialam sie skupic. Owi wystapilo rowno w 14dc, co dawalo sie mega odczu stosunek wtedy byl mega bolesny i akurat w 1 cyklu o dziwo sukces. Test robilam w 28 dc czyli dniu, @ i byla kreska, ale troche slabsza niz kontrolna, niestety ciaza obumarla w 8 tyg. Teraz czekam na piątek i znowu clo.
Pytam orientacyjnie, bo w zeszłym cyklu kochaliśmy się jak lekarz proponował i zero przyjemności... (nawet ustawianie budzika wcześniej, żeby zdążyć przed pracą, co innego jakby wyszło to samo z siebie), w tym cyklu dziś wieczorem mam sobie podać zastrzyk, ale stawiam na pełen spontan w tym miesiącu, mimo przyjmowanych leków, chcieliśmy się kochać wczoraj to się kochaliśmy wczoraj, a nie "oszczędzanie" nasienia i czekanie na dzień i godzinęJa miałam zaszyk rano to w ten sam dzień wieczorem i na drugi dzień
U nas dzień przed zaszykiem bo była ochota a później wymuszone No ale… bardziej mnie zastanawia ten ból podbrzusza 6 dni po zaszczyku nie wiem co o tym myśleć bo to mój pierwszyPytam orientacyjnie, bo w zeszłym cyklu kochaliśmy się jak lekarz proponował i zero przyjemności... (nawet ustawianie budzika wcześniej, żeby zdążyć przed pracą, co innego jakby wyszło to samo z siebie), w tym cyklu dziś wieczorem mam sobie podać zastrzyk, ale stawiam na pełen spontan w tym miesiącu, mimo przyjmowanych leków, chcieliśmy się kochać wczoraj to się kochaliśmy wczoraj, a nie "oszczędzanie" nasienia i czekanie na dzień i godzinę
Powiem Ci, że mnie też dość długo bolało podbrzusze, lekarz mówił, że tak może po tym być, mnie jakoś trzy dni przed miesiączką dopiero przestały boleć, a za trzy dni znów bolało, bo miesiączka niestety przyszła. Ja brałam dodatkowo jeszcze Duphaston i z początku myślałam, że to przez niegoU nas dzień przed zaszykiem bo była ochota a później wymuszone No ale… bardziej mnie zastanawia ten ból podbrzusza 6 dni po zaszczyku nie wiem co o tym myśleć bo to mój pierwszy
Tak, upośledza je, ja do Clo dostałam dodatkowo Estrofem właśnie na EnoDziewczyny a czy clo źle wpływa na endo? Gdzieś taka informacja mi się pojawiła na innym forum
O kurcze nic mi gin nie mówiła o tym, ani też nie proponowała estrofemu, ale endo w tym cyklu jest książkowe więc może dopiero po paru cyklach endo się osłabia?Tak, upośledza je, ja do Clo dostałam dodatkowo Estrofem właśnie na Eno
Kurczę widzisz a ja się już nakręcam niepotrzebnie mi nic nie kazał brać po. Za 14 dni kazał zrobić test ale nie wytrzymam i chyba po 10 ZrobięPowiem Ci, że mnie też dość długo bolało podbrzusze, lekarz mówił, że tak może po tym być, mnie jakoś trzy dni przed miesiączką dopiero przestały boleć, a za trzy dni znów bolało, bo miesiączka niestety przyszła. Ja brałam dodatkowo jeszcze Duphaston i z początku myślałam, że to przez niego