reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Zatem testujemy razem 😁 dziś 22dc przy cyklach 30dniowych. A Ty który dc? Owu masz potwierdzona? Moja była 2 czerwca
No Kochana! To gratulacje 😊 😁widzę, że cykl po cyklu reagujesz idealnie na leczenie 🥰 to bardzo dobry znak i czuje ze szybciutko sobie z tego forum znikniesz 😉😊 u mnie kolejny cykl z letrozolem, ale oczywko trzeba było wywoływać @ bo sama to ni chu chu nie chciała przyjść. To ja jestem 3 dni po Tobie bo u mnie 20dc 😉 W pon (18dc) dostałam 2 zastrzyki na pęknięcie bo pęcherzyk urósł do 26mm i w ten piątek wizyta zeby zobaczyć czy pęcherzyk pękł. Ale strasznie boli mnie prawy jajnik (ten gdzie był ten dominujacy pecherzyk) I cks czuje w kościach ze znow mógł nie pęknąć i zrobiła sie torbiel 😔 No ale nic- pozostaje czekać! Mam nadzieję że mój organizm pojdzie jednak w Twoje ślady i zacznie wreszcie na te wszystkie leki reagować jak należy 🤦🏼‍♀️

reklama
Hej dziewczyny ja was czytam mało sie udzielam pracuje na dwie zmiany w dino i czasu mało . Mam pytanie bo jutro jest ten dzień najbardziej płodny czy wy tez tak odczuwacie? Mnie zawsze strasznie brzuch przy jajnikach .. aż boli jak siadam.. plus taki ze chociaz wiem kiedy jest najbardziej płodny dzień i testów robic nie musze. Miłego wieczorku kochane :*
Tak, często tak mocno czuje jajnik z którego mam owulacje :) tylko zazwyczaj dzień - dwa dni przed owulacja jak się okazało

Mam pytanko do dziewczyn które brały Ovitrelle na pęknięcie pecherzyka. Czy u Was też pojawiał się dosc intensywny bol po stronie jajnika w którym miałyście pęcherzyk dominujący? Bo nie wiem czy to normalna reakcja czy jednak coś jest nie halo 😔 Troszke tez martwi mnie to ze zastrzyk mogłam dostać ciut za późno bo na monitoringu pęcherzyk miał już 26mm a wiem ze zastrzyk nie dziala natychmiast i troszke mam obawy czy nie zrobi się z niego torbiel 🙈

Mam pytanko do dziewczyn które brały Ovitrelle na pęknięcie pecherzyka. Czy u Was też pojawiał się dosc intensywny bol po stronie jajnika w którym miałyście pęcherzyk dominujący? Bo nie wiem czy to normalna reakcja czy jednak coś jest nie halo 😔 Troszke tez martwi mnie to ze zastrzyk mogłam dostać ciut za późno bo na monitoringu pęcherzyk miał już 26mm a wiem ze zastrzyk nie dziala natychmiast i troszke mam obawy czy nie zrobi się z niego torbiel 🙈
Hej! Ja w zeszłym miesiącu miałam podany zastrzyk z Ovitrelle też przy pęcherzyk 26 mm i to późnym wieczorem, torbiel się nie zrobiła, pęcherzyk ładnie pękł, bolało mnie całe podbrzusze, czułam się tak jak bym była oberwana, też myślałam, że zrobiła się torbiel lecz na USG lekarz potwierdził, że pęcherzyk pękł :)

Trzymam kciuki, żebyś i ty też zareagowała na niego dobrze i żeby pęcherzyk pękł !!! ✊✊

Jedziesz na kolejną wizytę, żeby sprawdzić czy wszystko się dobrze potoczyło? :)

Hej dziewczyny dołączam 😀 w tamten piątek zaszczyk ovitrelle dziś 6 dzień i cały czas pobolewa podbrzusze takie uczucie delikatnego rozpierania dodam że były 2 pecherzyki 😜 jak myślicie dalej skutki zaszczyku czy może już się coś dzieje? Na test za wcześnie. Dajcie znać jak u was.

Uuu 😁 a testowałaś już? ✊✊
testowalam w sobotę 28dc ale był negatyw z tym ze te testy były baaaaardzo tanie za 3zaplacilam funta i nie wiem jak z ich jakością ale w każdym bądź razie były negatywy ale do tej pory nic czuje raz na jakiś czas tylko takie spięcia podbrzusza ale to delikatne a tak to nic nic nie boli nic nie dolega tak jakby wgl miał nie przyjść poczekamy może coś się opóźniło czy przesunęło

reklama
Przykro mi bardzo, ale raczej nie było to powodem clo? Ja właśnie mam clo i się denerwuje jakoś i nakręcam. [emoji55]
Nie, ja nie mialam dupka. Dostalam dopiero jak plamilam w 5 tyg ciazy. Clo biore na wieczor, bo bylam mega senna, nie umialam sie skupic. Owi wystapilo rowno w 14dc, co dawalo sie mega odczu stosunek wtedy byl mega bolesny i akurat w 1 cyklu o dziwo sukces. Test robilam w 28 dc czyli dniu, @ i byla kreska, ale troche slabsza niz kontrolna, niestety ciaza obumarla w 8 tyg. Teraz czekam na piątek i znowu clo.

Do góry