reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

O losie[emoji33]
Ja też jestem tuż przy niedoborze... W dodatku przy mutacji mthfr i po operacji żołądka wszystko wchłania się kiepsko.
Dziewczyny poleciły mi tu witamine b12 metylowaną swansona, do ssania. Zrobię po miesiącu badania i zobaczymy czy pomogła [emoji3166]
Spojrzałam na wartości odżywcze Swansona, czy to nie jest za dużo? Też mam wynik przy dolnej granicy, ale ta dawka wydaje mi się być ogromna
Screenshot_20210606_224614.jpg

reklama
No więc zacznę od początku. Mam synka 6 lat z poprzedniego związku.
Starania zaczęliśmy na początku zeszłego roku ale przerwaliśmy z względu na moje problemy z zdrowiem mialam torbiel na jajniku..
Ja mam 25 lat moj partner 33 :)
To jest nasz pierwszy cykl z staraniami . W lipcu miał być ślub ale przełożyliśmy i w sumie samo z siebie wyszlo . Z synem zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu . Tutaj przy naszych staraniach staram się być spokojna i nie myśleć do przodu :) mamy dużo przeciwności w swoim życiu partnera rodzina jest przeciwna nam ale nie poddajemy się :)
o jejku, trzymam kciuki aby wam się udało!! :) wy macie byc szczęśliwi a nie rodzina partnera.

Hejka 😊 w tym roku planujemy dzidziusia i mam nadzieję że nam wyjdzie ,teraz troche ciezko mamy z przytylaniem bo nie mieszkamy razem,ja zjechałam w zeszłym roku z Holandii po 10 latach a mój partner jeszcze pracuje do końca lipca i później już bedzie na miejscu😊W zeszły czwartek powinnam mieć owulacje wedlug aplikacji... kupiłam testy i nic nie pokazało😔 nie wiem czy nie mialam jej prędzej sob,ndz lub pon bo mialam dużo śluzu i jakoś wyszło że akurat w niedzielę się przytulalismy więc liczę po cichu że coś wyjdzie z tego 😁zamówiłam też elektroniczny test z clearblue i zobaczymy czy mi się przyda 😁

Cześć 😊 mam pytanie do dziewczyn stosujących metforminę 😄 czy wy też macie problem z moczem? Mój mocz jest praktycznie przezroczysty, nie ma nawet koloru słomkowego 🤔 nie piję więcej niż przed stosowaniem leku więc nie wiem czy to od tego czy szukać przyczyny gdzieś indziej 🤔
U mnie mocz żółty. Normalnie jak zawsze😊

Hejka [emoji4] w tym roku planujemy dzidziusia i mam nadzieję że nam wyjdzie ,teraz troche ciezko mamy z przytylaniem bo nie mieszkamy razem,ja zjechałam w zeszłym roku z Holandii po 10 latach a mój partner jeszcze pracuje do końca lipca i później już bedzie na miejscu[emoji4]W zeszły czwartek powinnam mieć owulacje wedlug aplikacji... kupiłam testy i nic nie pokazało[emoji17] nie wiem czy nie mialam jej prędzej sob,ndz lub pon bo mialam dużo śluzu i jakoś wyszło że akurat w niedzielę się przytulalismy więc liczę po cichu że coś wyjdzie z tego [emoji16]zamówiłam też elektroniczny test z clearblue i zobaczymy czy mi się przyda [emoji16]

W sensie w ten czwartek co teraz był? Bo jeśli tak to za wcześnie na test. Nawet jeśli owu była wcześniej, w poniedziałek to wciąż jest za wcześnie na test. Najlepiej jest go robić w terminie spodziewanej miesiączki, a jeszcze lepiej jak już się spóźni [emoji6] Swoją droga, aplikacje raczej średnio radzą sobie z wyznaczaniem dnia owulacji, bo obliczają ja czysto statystycznie. Powodzenia [emoji1696]

Dzien dobry wszystkim, witam sie oficjalnie w końcu w 1 dc. Nigdy nie cieszylam sie tak z przyjścia @. Po kontroli u lekarza, będziemy miec stymulowany cykl, lekarz twierdzi, ze wieksze szanse. Czytalam, ze sporo z was stad Ma stymulowane, czy to wasze 1 cykle, czy ktore i jak wasze odczucia?

reklama
Dzien dobry wszystkim, witam sie oficjalnie w końcu w 1 dc. Nigdy nie cieszylam sie tak z przyjścia @. Po kontroli u lekarza, będziemy miec stymulowany cykl, lekarz twierdzi, ze wieksze szanse. Czytalam, ze sporo z was stad Ma stymulowane, czy to wasze 1 cykle, czy ktore i jak wasze odczucia?

Mój będzie pierwszy ..
czekam na @ mam mieć za kilka dni a już czuje się typowo „okresowo” ..
uciekam na dyzur ..
będę zaglądać w pracy ukradkiem :)

Dobrego Dnia Dziewczyny ! ☀️☀️☀️

Do góry