Czyli mam odpowiedź przed zagnieżdżeniem + 48 h beta jest zerowa. Dzięki5 dni po owulacji nie jest się w ciąży bo do zagnieżdżenia zarodka dochodzi najwcześniej 6 dni po owulacji, więc zanim wytworzy się beta to mija kolejne 2 dni.
I co to znaczy "jeśli byłabym w ciąż takiej zaraz po zapłodnieniu "?
reklama
Sonka123
Fanka BB :)
Ja jutro również pierwszy monitoring w tym cyklu, drugi stymulowany, trzymam kciuki za czerwiec!!! Jutro 11 dc.Tak jest bardzo duzo zakładek, na wyniki, na dodatkowe badania, na nastepna wizyte itp mozna sobie tez dodatkowo dokupic zakładki np tarczycowe i inne . Ja jestem bardzo zadowolona
U mnie cieniutko , cos tam jeszcze jest ale ogolnie bardzo skąpy w tym cyklu .
wlasnie mi gin napisal ze wizyta jutro na 20:00 Takze zaczynam kolejny stymulowany cykl
Kochana beta rusza 48h po zagnieżdżeniu się zarodka. 5 dni po owu to jeszcze za wcześnie na betęHej dziewczyny. Robiłam poziom progesteronu 5 dni po owulacji, ale oczywiście pokusiło mnie żeby przy okazji zrobić betę, bo mam za darmo w pakiecie wyników progesteronu jeszcze nie mam, ale za to beta poniżej 0.2 i moje pytanie brzmi czy jeśli byłabym w ciąży nawet takiej zaraz po zapłodnieniu to nie powinno coś tam drgnąć czy może być taki wynik a mimo wszystko może być jeszcze ciąża. Czy to faktycznie dopiero drgnie od zagniezenia a wcześniej null zero.
K
Kropka.88
Gość
Ja jutro 4dc - 2 monitoring i 2 stymulacja oby ostatnia dla mnie i dla CiebieJa jutro również pierwszy monitoring w tym cyklu, drugi stymulowany, trzymam kciuki za czerwiec!!! Jutro 11 dc.
iza_rz_97
W którym dniu macie stymulacje i ilu dniowe cykle?[emoji846] Później duphaston ?
Ja jutro 4dc - 2 monitoring i 2 stymulacja oby ostatnia dla mnie i dla Ciebie [emoji1364][emoji1364][emoji3590]
angeliskax
Moderator
A co najlepsze to zagniezdzenie nie musi być po 6 dniach a może być po 8-10. Nie wiem od czego to zalezy. Wiec wiarygodne badanie najlepiej wykonac 14dpCzyli mam odpowiedź przed zagnieżdżeniem + 48 h beta jest zerowa. Dzięki
K
Kropka.88
Gość
Pierwsza stymulację zaczelam od wizyty 5dc, wtedy tez dostalam pierwszy zastrzyk z purogenu (dawka 25) . Przez kolejne 4 dni purogen dawka 50, 10dc dostalam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka z Ovitrelle. Od 11dc progesteron przez 10dni do tego biore acard codziennie i Norprolac codziennie (mam hiperprolaktynemie). Moje cykle 28-29dniW którym dniu macie stymulacje i ilu dniowe cykle?[emoji846] Później duphaston ?
developerka
W którym dniu macie stymulacje i ilu dniowe cykle?[emoji846] Później duphaston ?
porzeczka97
Zmierzyłam temperaturę dwa dni pod rząd 35.9 i 36.1 a co do facetów to chcą być twardzi ale swoje też myślą i mają w głowie tą chęć bycia ojcem. Jeszcze też zależy od wieku i dojrzałości.Masz rację, mój też często mnie pyta i jak tam kłuję cie coś, może zmierz sobie temperaturę, zrób wcześniej test, też bardzo chce dziecka oni chyba jednak też są poruszeni w jakiś sposób tylko tego tak nie okazują jak my
reklama
porzeczka97
Ja przy endo 8,7 mm dostałam estrofen na powiększenie endo bo ginka mówi że jest za małe do zagnieżdżeniaTak. W miarę ładnie rośnie. W okolicy owu ok 8mm.
Może taka moja uroda? Zawsze miałam krótkie. Dzień/dwa, a potem plamienie. Do 4 dni wszystko i po temacie.
W tym cyklu 40dniowym- owu (24 dc) niby potwierdzona. Więc brak owu raczej nie był powodem. Czytam w necie, że przy PCOS takie są... ale co to za wyjaśnienie?
Podziel się: