reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Wiecie co, malo się udzielam bo w kwestiach roznych badan, lekow na razie jestem zielona i co ja moge komus doradzić, jedynie towarzyszyć. Pewnie bede zadawac jeszcze multum pytan i sie powtarzac w tym, bo czeka mnie chyba jednak to laparo. Ale czytam Was na bieżąco pomiedzy pracą a domem i po prostu to forum jest jednym z najpiekniejszych przykładów na to ze solidarnosc jajników istnieje.
Tyle tu wsparcia i ciepła że szok.
Jakos tak mi sie zebralo na wynurzenia....:p

reklama
Ja dzisiaj trochę nie w temacie, ale ostatnio na story mamy ginekolog widziałam, że mówi o badaniach nasienia i jest taka akcja nasz bocian i można zapisać męża/partnera na darmowe badanie nasienia. Mi się udało w końcu męża namówić i dodatkowo odchodzą koszty:)

Dziewczyny, mam jeszcze prośbę o radę. :*
Cykle mam długie. Owu w tym cyklu akurat była (24 dc).
Jakiś czas temu brałam Clo i zrobiła mi się torbiel od razu. I zastanawiam się czy nie spróbować z CLo w tym cyklu. Trochę się obawiam torbieli..
Z drugiej str skoro jest ta naturalna owu, może wstrzymać się z tym i próbować bez wspomagaczy. Nie wiem w którą stronę iść.

Dziewczyny, mam jeszcze prośbę o radę. :*
Cykle mam długie. Owu w tym cyklu akurat była (24 dc).
Jakiś czas temu brałam Clo i zrobiła mi się torbiel od razu. I zastanawiam się czy nie spróbować z CLo w tym cyklu. Trochę się obawiam torbieli..
Z drugiej str skoro jest ta naturalna owu, może wstrzymać się z tym i próbować bez wspomagaczy. Nie wiem w którą stronę iść.
Moze spróbuj jeden cykl bez wspomagaczy?!

Ja po clo też nie mam żadnych skutków ubocznych, ale za to po metforminie mam takie przeboje żołądkowo-jelitowe 🤢 nawet wczoraj miałam już zwiększać dawkę do 2 tabletek na dzień, ale bałam się bo dzisiaj cały dzień w pracy i mogłabym mieć problem dobiec do toalety 🤦🏻‍♀️ muszę dzisiaj z moją gin o tym pogadać...ciągle mam wrażenie, że idę pod górkę
Nie dziwię się, że się bałaś zwiększyć dawkę. Ja wczoraj zwiększyłam dawke do 2 tabletek (śniadanie i kolacja) i bałam się trochę bo brałam w pracy ale całe szczęście mdłości pojawiły się po pracy dopiero 🙈 ale długo mnie trzymały a teraz znowu cisza, ciekawe czy wieczorem mnie znowu coś zemdli 🤣🤣🤣 wieczorne dawki poza pierwszą w ogóle nie dały mi w kość 😄 ciekawe jak będzie ze śniadaniowymi dawkami 🙈

Ja dzisiaj trochę nie w temacie, ale ostatnio na story mamy ginekolog widziałam, że mówi o badaniach nasienia i jest taka akcja nasz bocian i można zapisać męża/partnera na darmowe badanie nasienia. Mi się udało w końcu męża namówić i dodatkowo odchodzą koszty:)
Kurcze, ja swojego chyba tak szybko nie namówię, skoro to nasz pierwszy cykl. Ale mam podejrzenia, że jakość nasienia u niego nie jest dobra. Zauważyłam, że jest ono dużo jaśniejsze, niż u poprzedniego partnera.

reklama
Do góry