Kinga_89
Fanka BB :)
To może po prostu się duzo udzielasz i Cię kojarzęNiee, jeszcze nigdy nie byłam w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może po prostu się duzo udzielasz i Cię kojarzęNiee, jeszcze nigdy nie byłam w ciąży
Z tego co pamiętam to mi się wydłużył chyba o tydzieńDodam, że dupaston skończyłam brać w piątek (5 dni temu). Czy któraś z Was też po nim tyle czekała na @??
Gratulacje zdrowej ciazy ❤Kochane z dzisiaj, dzień po terminie @
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Witam sie z Wami dziewczyny dzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz
Jak dzis nie przyjdzie to jutro testuje
A ile czasu po owulacji bada się progestron? Ja dwa dni po owulacji mialam 5 to do owulacji doszło czy nie?
bardzo Ci dziękuję!Dodatkowo Pani poinformowała mnie, że jeżeli mąż udostępni adres mailowy to wyniki będę droga elektroniczną dostępne
Trzymam kciuki za piękne kreseczkiWitam sie z Wami dziewczyny dzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz
PowodzeniaWitam sie z Wami dziewczyny dzis planowo @ , jeszcze nie przyszla. Od kilku dni bol podbrzusza i ten sluz