reklama
coca
Fanka BB :)
Dziękuje [emoji3526]Tak estrogeny były podwyższone, progesteron w normie. Po hormonach zaczęło się wszystko normować
Ja w 7dc miałam endometrium 8,4mm
Po owulacji wzrasta poziom progesteronu i jeśli jest powyżej 10 to w zasadzie przyjmuje się, ze do owulacji doszło. Często lekarze zlecają takie badanie dla potwierdzenia i sprawdzenia przy okazji czy z progiem jest wszystko ok.Hej laseczki
Trochę się wkurzyłam,dostalam tabletki clo na 2 cykle i lekarz kazal przyjsc miedzy 12-14 dniem cyklu na monitoring,niestety przyszlam dopiero 15 dc,lekarz mowi wygląda jakby owulacja juz byla..ale mam zrobić hormony 19-21 dnia cyklu i wtedy będzie wiadomo czy owulacja była.. to po hormonach widac lepiej niż po badaniu dowcipnym? Do tego pytam kiedy powinniśmy się starać a on do mnie:"no jak tam chcecie teoretycznie 12-16dc", wiec pytam jak często czy lepiej codziennie czy co drugi dzień,to mowi: "jak tam dacie rade" Tak się cieszyłam na te clo,mialam nadzieje bo juz dobrych kilka lat się staramy,kilku lekarzy i znowu takie nic..dziewczynki moze wy możecie odpowiedzieć na pytania na które doswiadczony lekarz nie odpowiedzial?milej nocki zycze
Nie ma. Zależy od organizmu, co na kogo po prostu zadziała lepiej.Jest wgl jakaś reguła co jest lepsze, czy clo czy letrozol? Co skuteczniejsze? W jakim przypadku co jest dla kogo lepsze?
Truskawka9119
Brawo gratulacje
Kochane z dzisiaj, dzień po terminie @
Trzymam za Was wszystkie kciuki
misiacova
Witajcie dziewczyny,
Miłego dnia dla Was.
Gratulacje!! ja dzisiaj też testowałam, ale muszę powtórzyć, bo wydaje mi się, że to raczej błąd testu... Jestem 2 dni po planowanym terminie @ i wyszedł jakiś bladzioch i nie wiem czy to serio czy ja mam urojenia... Na betę najwcześniej pewnie w poniedziałek bym mogła ruszyć.Kochane z dzisiaj, dzień po terminie @
Miłego dnia dla Was.
matkaniewariatka
możesz pokazać, zawsze ktoś obiektywnie spojrzy. trzymam kciuki żeby to było TO miłego dniaWitajcie dziewczyny,
Gratulacje!! ja dzisiaj też testowałam, ale muszę powtórzyć, bo wydaje mi się, że to raczej błąd testu... Jestem 2 dni po planowanym terminie @ i wyszedł jakiś bladzioch i nie wiem czy to serio czy ja mam urojenia... Na betę najwcześniej pewnie w poniedziałek bym mogła ruszyć.
Miłego dnia dla Was.
misiacova
możesz pokazać, zawsze ktoś obiektywnie spojrzy. trzymam kciuki żeby to było TO miłego dnia
Kochana, w sumie to masz rację. Dziś po pracy pójdę po testy i sprawdzę jeszcze jutro rano.
Nie wiem totalnie, ale pierwsza moja myśl była, że to pewnie wadliwy test.
Załączniki
matkaniewariatka
Kochana, w sumie to masz rację. Dziś po pracy pójdę po testy i sprawdzę jeszcze jutro rano.
NIE SĄDZĘ ŻE TO POMYŁKA!! Trzymam najmocniej kciuki, pinki robią czasem psikusy, cienie, ale tutaj jest normalnie widoczna jasna kreseczka. Moim zdaniem ogromne szanse na powodzenie!
matkaniewariatka
A jak Twoje samopoczucie? Jakieś symptomy?Kochana, w sumie to masz rację. Dziś po pracy pójdę po testy i sprawdzę jeszcze jutro rano.
Ludmi_mom
Wygląda na ciążę Gratulacje!Kochana, w sumie to masz rację. Dziś po pracy pójdę po testy i sprawdzę jeszcze jutro rano.
reklama
Magdalena09
Gratulacje dziewczyny [emoji4] mam nadzieję że odczarowalyscie czerwiec i teraz posypią się same [emoji3498] [emoji3448]
Kochane z dzisiaj, dzień po terminie @
Kochana, w sumie to masz rację. Dziś po pracy pójdę po testy i sprawdzę jeszcze jutro rano. [emoji33]
Podziel się: