reklama
K
Kropka.88
Gość
10dc uwazam ze to za pozno na stymulowany cykl. Idz planowo 5dc nawet jesli jeszcze krwawisz , lekarzowi to nie przeszkadza w badaniu. A powie Ci co dalej i pewnie tez powie cos odnoscie szczepieniaDziewczyny powiedzcie mi jak to jest ze szczepieniem na covid a staraniami? Ktoras pytala lekarza? Mialam pierwsza dawke miesiac temu i z mezem mozemy sie zaszczepic w ten piatek druga dawka. Ale mialam jutro isc w 5dc do nowgo gina i byc moze stymulacje i wtedy tez mialam pytac o to szczepenie, ale chyab pojde dopiero w pon (10dc), bo dzis jeszcze krwawie. Nie wiem czy w piatek sie zaczepic czy lepiej nie, no i co z mezem?
K
Kropka.88
Gość
Jakby pozytywny idz na betę, rozwieje wątpliwościHej długo mnie nie bylo tutaj , bo już odpuściłam
Co o tym myślicie?? Dzisiaj termin @
Hej długo mnie nie bylo tutaj , bo już odpuściłam
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
agaaataaaa
Fanka BB :)
A czym bylyscie stymulowane? Bo ja mam mensinorm i bemfole jeszcze w szafce i chce wykorzytac.10dc uwazam ze to za pozno na stymulowany cykl. Idz planowo 5dc nawet jesli jeszcze krwawisz , lekarzowi to nie przeszkadza w badaniu. A powie Ci co dalej i pewnie tez powie cos odnoscie szczepienia
K
Kropka.88
Gość
Ja puregon na wzrost pęcherzyka i Ovitrelle na pęknięcieA czym bylyscie stymulowane? Bo ja mam mensinorm i bemfole jeszcze w szafce i chce wykorzytac.
podroz.w.nieznane
To będziemy testować razem chyba korci mnie już zerknąć tym bardziej, że nie plamie wcale, nie mam boleści, nie czuje się jak na @ więc może to znak chociaż teraz pewnie tak pisze a jutro wydygam bo nie chce się rozczarowaćPrzykro mi A dostalas @?
zrobie jutro jak nie dostane @
aurii_orelii
Cześć dziewczyny. Witam się z Wami w 1dc. Niby już dawno czułam, że [emoji205] idzie ale człowiek zawsze do końca ma nadzieję [emoji849]
Zaczynamy 6cs [emoji123]
Zaczynamy 6cs [emoji123]
aurii_orelii
Ja tam widzę 2 kreskę! Gratuluję [emoji3590][emoji3526]Hej długo mnie nie bylo tutaj , bo już odpuściłam
reklama
oby to było toJa tam widzę 2 kreskę! Gratuluję [emoji3590][emoji3526]
Podziel się: