reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Wiem ale nic nie poradzę że moja głowa tak działa. Nawet mój wczoraj stwierdził,że mi ja głowę chyba siada bo non stop tylko czytam,gadam i doszukuję się objawów :(
Miałam dokładnie tak samo jeszcze dwa cykle temu dlatego dobrze Cię rozumiem. Nagle dotarło do mnie ze się wykańczam a koncentrowanie całej energii i wszystkich myśli na zajściu w ciąże wcale nie znaczy, że nie w nią zajdę, bo nasz wpływ jest tu ogromnie ograniczony. Trzymam kciuki żebyś nie musiała dochodzić do żadnych wniosków tylko żeby sie szybko udało :)

reklama
Hej dziewczyny w ten poniedziałkowy poranek :)
Leniwa niedziela z moim w łóżku [emoji7]A dziś znowu w pracy. Jajniki nadal zakłuwają raz na jakiś czas ale nie dają o sobie zapomnieć innych objawów brak oprócz sprawdzania czy przypadkiem dzień nie minął [emoji23] trzymajcie kciuki aby @ 6.06 nie przyszła bo bardzo pragnę zobaczyć te 2 kreski na teście [emoji7]
Wzięłam sobie do serducha żeby nie robić testu wcześniej tak jak pisalyście ale np.dzień lub 2 przed pokaże coś jeśli by się udało?
Czy czekać do @?
Matko święta nigdy nie sądziłam że kiedykolwiek będę miała takie parcie na bobaska[emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Schiza u mnie straszna 10 testów o czułości 10 już czeka w pogotowiu a to jeszcze 6 dni[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24].. masakra
Ja zawsze czekam aż okres się spóźni i dopiero wtedy mam zamiar testować. A że jeszcze nigdy się nie spóźnił, to jeszcze nigdy nie testowałam i dobrze mi z tym. Nie chciałabym zobaczyć dwóch kresek i martwić się czy to nie biochemiczna albo mieć wątpliwości, czy ta kreska rzeczywiście tam jest.
Odpowiadając jednak na pytanie, 2 dni przed @ możliwe, że już wyjdzie pozytywny test. Rób tak, jak uważasz za słuszne [emoji846][emoji110]

@Anasta07 @Colorful92 ja miałam przepisany dupek na wywołanie @ bo parę dni po owu dostałam plamień które trwały 8 dni , dopiero po tych tabletkach powoli przestałam plamić ale długo się z tym męczyłam . Niby 5 dni po odstawieniu miałam dostać @ ale nic się nie zapowiada :/
Ja zazwyczaj 4 dni po owulacji zaczynam plamić i trwa to 5-6 dni a potem 3 dni spokoju i przychodzi miesiączka. Nie wiem czemu tak się dzieje. Progesteron mam w granicach 13-20. Prolaktyna ok 18-25. Więc wsyztsko chyba ok.

reklama
Dziewczyny polećcie dobre tabletki na infekcję intymną, koniecznie do połykania, nie globulki. Niestety mój ginekolog jest na urlopie i chcę uderzyć do rodzinnego, żeby mi coś przepisał.

Do góry