reklama
podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Byłaś bardzo pomocna serio! Spokojnej i nudnej ciąży! Leć na betę i DJa nam znać takie wiadomości podnoszą na duchu jeśli byłaś tu od początku wątkuDzięki dziewczyny za wsparcie. Byłam tutaj od początku wątku. Mam nadzieję, że też czasami byłam pomocna. Życzę wszystkim naszym staraczkom upragnionych dwóch kresek
Na betę nie idę bo pracuję od 7 rano. Jak będę miała wolne to akurat na USG powinno być coś widać więc pójdę za 2 tyg do lekarzaByłaś bardzo pomocna serio! Spokojnej i nudnej ciąży! Leć na betę i DJa nam znać takie wiadomości podnoszą na duchu jeśli byłaś tu od początku wątku
K
Kropka.88
Gość
Tak mi powiedzial ginekologPopieram koleżankę co do pierwszego zdania
A co do tej refundacji to jestem zaskoczona, dobrze wiedzieć, że są refundowane tylko na 3 cykle
K
Kropka.88
Gość
Gratulacje!!Hej dziewczyny. W końcu nastał 26 i zatestowałam.Jak myślicie czy zdałam ten test? jestem 15dpo
Widac widacJezu dziewczyny... Czy Wy też tu coś widzicie czy mi już to zmęczenie w pracy przeszło na moje oczy. Zobacz załącznik 1275492
Malinowa_chmurka
Gratulacje! Jak długo się staraliście?Hej dziewczyny. W końcu nastał 26 i zatestowałam.Jak myślicie czy zdałam ten test? jestem 15dpo
To był 2 csGratulacje! Jak długo się staraliście?
staraczka 88990
Hej dziewczyny ! Brałam od 1dc kapsułki oleju z wiesiołka i wiecie co nie wystąpił u mnie wgl śluz płodny ? Czy jego stosowanie może tez powodować przeciwne skutki ? Dziś jest mój 18 dc i zero śluzu a okres za 11 dni .. Czy to oznacza ze cykl już jest skreślony bo owulacji nie było ?
reklama
MyszkaMiki30
Śluz nie zawsze świadczy o tym czy jest owulacja czy nie, czasem go nie widać. Mi olej z wiesiołka wpłynął na śluz w 3 cyklu łykania gdy brałam maksymalną dawkęHej dziewczyny ! Brałam od 1dc kapsułki oleju z wiesiołka i wiecie co nie wystąpił u mnie wgl śluz płodny ? Czy jego stosowanie może tez powodować przeciwne skutki ? Dziś jest mój 18 dc i zero śluzu a okres za 11 dni .. Czy to oznacza ze cykl już jest skreślony bo owulacji nie było ?
Podziel się: