reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Czy któraś z Was przyjmowała na zbicie prolaktyny dostinex, od tej niedzieli mam zacząć brać 1/2 tabletki raz w tygodniu, a wyczytałam teraz, że ten lek ma strasznie dużo działań niepożądanych i się zastanawiam czy to faktycznie tak jest i jak Wy się po nim czułyście?
Pierwszy raz jak wzięłam pół tabletki to poszłam spać. Bolała głowa i taka słaba byłam. I to tylko ten raz. Biorę tak nam Ty pół tabletki tygodniowo i jest już wszystko ok :)

Poproszę test bez przyciemnienia/obróbki, bo tak to pełno farfocli tam wychodzi i ciężko się wypowiedzieć. A najlepiej test z porannego moczu [emoji6]
LOL wiem , ciężko jest uchwycić to co widzi się w rzeczywistości tym bardziej jak jest to cień 🤦🏻‍♀️🤣 jutro rano powtórka z testowania mam nadzieje ze już będzie normalnie 🙏 ten drugi robiony teraz bez edytowania 🤣🤔

Załączniki

• 29715898-7AAC-494D-99C7-837C89C162A2.jpeg
    29715898-7AAC-494D-99C7-837C89C162A2.jpeg
    97 KB · Wyświetleń: 142
  • 6D51494D-8B9A-41A2-A84A-85266C6E9ECF.jpeg
    6D51494D-8B9A-41A2-A84A-85266C6E9ECF.jpeg
    404 KB · Wyświetleń: 140
Za 8 tabletek zapłaciłam 170 zł, więc do tanich na pewno nie należy, ale biorąc pod uwagę, że mam brać tylko raz w tyg 1/2 tabletki to nie ma tragedii, na razie spróbuje z tym i zobaczę jak będzie się coś działo to pójdę i może mi zmieni. [emoji4] A miałaś może do czynienia z luteiną dopochwową, bo mi zmienił lekarz duphaston na właśnie tą luteinę, bo podobno lepiej działa, ale mało zachęcająco zabrzmiało „poza staraniem o ciąże raczej się tego nie przepisuje, bo by pacjentki zamordowały” [emoji23]
Z Luteina nie ale biore progesteron w tabletkach do łykania :) to chyba podobne działanie 🤔

Dzięki za odp. Ja w owu własnie nie czułam nic. W pon pęcherzyk jeszcze był. W środę już nie, więc musiał pęknąć we wtorek. Od wczoraj kłuje mnie jajnik i szyjka, ale nie jest to duży ból.

Kiedys mnie mniej bolało, a po poronieniu masakra [emoji849] mi pękł wczoraj [emoji16] to testujemy mniej więcej w tym samym czasie? [emoji4]
Czyli jest nas 3, ja owu we wtorek mialam, potwierdzona monitorowaniem ;)

reklama
Do góry