reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dzień 34 cyklu miesiączki nadal brak bóle brzucha jak na okres ustały , czasem coś zaciągnie ... test z południowego moczu ...cień w przeciągu minuty , czy ktoś widzi tak jak ja ? Czy mam schizy ? Nadal czekam 😊
Ja lekki cień widzę. Ale może dlatego, że jest to nie poranny mocz to kreska jest słaba.

Dzień 34 cyklu miesiączki nadal brak bóle brzucha jak na okres ustały , czasem coś zaciągnie ... test z południowego moczu ...cień w przeciągu minuty , czy ktoś widzi tak jak ja ? Czy mam schizy ? Nadal czekam 😊

O ile dobrze mi się wydaje to nałożyłaś na zdjęcie jakiś filtr, wrzuć zdjęcie bez żadnych filtrów :)

Dzięki za odp. Ja w owu własnie nie czułam nic. W pon pęcherzyk jeszcze był. W środę już nie, więc musiał pęknąć we wtorek. Od wczoraj kłuje mnie jajnik i szyjka, ale nie jest to duży ból.
Kiedys mnie mniej bolało, a po poronieniu masakra [emoji849] mi pękł wczoraj [emoji16] to testujemy mniej więcej w tym samym czasie? [emoji4]

Dzień 34 cyklu miesiączki nadal brak bóle brzucha jak na okres ustały , czasem coś zaciągnie ... test z południowego moczu ...cień w przeciągu minuty , czy ktoś widzi tak jak ja ? Czy mam schizy ? Nadal czekam [emoji4]
Ja nic nie widzę ale trzymam kciuki żeby jutrzejszy z porannego pokazał grube ll [emoji4]

Dzień 34 cyklu miesiączki nadal brak bóle brzucha jak na okres ustały , czasem coś zaciągnie ... test z południowego moczu ...cień w przeciągu minuty , czy ktoś widzi tak jak ja ? Czy mam schizy ? Nadal czekam [emoji4]

Poproszę test bez przyciemnienia/obróbki, bo tak to pełno farfocli tam wychodzi i ciężko się wypowiedzieć. A najlepiej test z porannego moczu [emoji6]

Ja mam hiperprolaktynemie i biore na to Norprolac pol tabletki codziennie i zero skutków ubocznych i dziala super. O tym dostinexie ginekolog wspominał ze ma bardzo zle skutki uboczne a działanie takie same a nawet i lepsze ma norplolac. Nie wiem jaka jest roznica w cenie, ja za Norprolac płace okolo 150zl . Moze zapytaj lekarza o zmiane leku jesli boisz sie brac dostinex :)

Wlasnie slyszalam o tych objawach okropnych. Masakra , wspoczuje [emoji6]

Dokladnie :) tez biore Norprolac codziennie przed snem 1/2tabletki :)

Uuuu. Mi na szczescie pieknie pękł pęcherzyk [emoji1364] I wszystko wyglada bardzo ladnie ;) czekam co bedzie dalej ;)

Za 8 tabletek zapłaciłam 170 zł, więc do tanich na pewno nie należy, ale biorąc pod uwagę, że mam brać tylko raz w tyg 1/2 tabletki to nie ma tragedii, na razie spróbuje z tym i zobaczę jak będzie się coś działo to pójdę i może mi zmieni. [emoji4] A miałaś może do czynienia z luteiną dopochwową, bo mi zmienił lekarz duphaston na właśnie tą luteinę, bo podobno lepiej działa, ale mało zachęcająco zabrzmiało „poza staraniem o ciąże raczej się tego nie przepisuje, bo by pacjentki zamordowały” [emoji23]

Ostatnia edycja:
Za 8 tabletek zapłaciłam 170 zł, więc do tanich na pewno nie należy, ale biorąc pod uwagę, że mam brać tylko raz w tyg 1/2 tabletki to nie ma tragedii, na razie spróbuje z tym i zobaczę jak będzie się coś działo to pójdę i może mi zmieni. [emoji4] A miałaś może do czynienia z luteiną dopochwowo, bo mi zmienił lekarz duphaston na właśnie tą luteinę, bo podobno lepiej działa, ale mało zachęcająco zabrzmiało „poza staraniem o ciąże raczej się tego nie przepisuje, bo by pacjentki zamordowały” [emoji23]

Ja stosuje luteinę dopochwowa [emoji16] pacjentki by zamordowały tego lekarza? [emoji16]

reklama
Do góry