reklama
E
Em82
Gość
Aaa no to nie doradzę, bo ja nie za bardzo wierze w takie rzeczy. A płeć mi i tak jest całkowicie obojętna, modle się żeby w ogóle mi się udało, bo już 6 cykl i nic[emoji849] przy pierwszym synu pykło od razu. W takim razie trzymam kciuki za majstrowanie chłopaka [emoji6]tylko ja jestem zafiksowana na chłopaka[emoji85] nie moge duzo przed owu go robic, bo mi żołnierze męskie popadają[emoji23]
K
Katijah
Gość
Kiedy testa robisz, zaciskam kciukiMój "osobisty ginekolog" tylko przychodzi i cycki sprawdza [emoji23] przy pierwszej ciąży to on kazał zrobić test i stwierdził, że jakieś ciężkie mam cycki. Wtedy niestety straciłam ciążę, a teraz tylko pyta kiedy się wreszcie dowiemy..
Póki co dzis 12 dpo i cisza [emoji87]
Bobry
Pytałam już na staraczkach II połowa 2020, ale podpytam i Was.
Co sądzicie o teorii, że test owulacyjny Zawsze wychodzi pozytywny w ciąży, ale nie zawsze pozytywny oznacza ciążę?
Czy to znaczy, że negatywny test owulacyjny zawsze wyklucza ciążę? Bo nie do końca kumam [emoji2272]
Dlatego nie ma co się nad tym zastanawiaćTak, teoria mówi że jeśli ciąża jest to test owulacyjny zawsze będzie pozytywny. Ale pozytywny test nie zawsze oznacza ciążę. Czyli na logikę pozytywny test może wyjść dlatego, że jest ciąża albo tak po prostu bez ciąży. Ale już negatywny jak rozumiem ciążę wykluczy wg tej teorii [emoji2368]
Oj my tak ostatnio przed staraniami się szykowaliśmy, dieta specjalna, chiński kalendarz itp. Aż w końcu wyszło, że konizacje szyjki mnie czeka, odłożone przez to starania na 3 msc i potem stwierdziliśmy, że poco to nam. Działalismy nie zważając czy przed owu czy po....tylko ja jestem zafiksowana na chłopaka nie moge duzo przed owu go robic, bo mi żołnierze męskie popadają
Teraz po stracie tym bardziej.....
No chyba nie robię bo właśnie zaczął się brązowy śluz [emoji2368]
I teraz to zgłupiałam jak liczyć @ i długosc fazy lutealnej...
Zawsze mam @ rano ewentualnie wczesne popołudnie, a teraz to nie wiem czy dziś zaliczać już do @.czy w związku z tym moja faza lutealna trwała 12 dni czy 11[emoji2296]
Zawsze mam @ rano ewentualnie wczesne popołudnie, a teraz to nie wiem czy dziś zaliczać już do @.czy w związku z tym moja faza lutealna trwała 12 dni czy 11[emoji2296]
Kiedy testa robisz, zaciskam kciuki [emoji8]
Dlatego nie ma co się nad tym zastanawiać [emoji23][emoji23][emoji23]
Oj my tak ostatnio przed staraniami się szykowaliśmy, dieta specjalna, chiński kalendarz itp. Aż w końcu wyszło, że konizacje szyjki mnie czeka, odłożone przez to starania na 3 msc i potem stwierdziliśmy, że poco to nam. Działalismy nie zważając czy przed owu czy po....
Teraz po stracie tym bardziej.....
K
Katijah
Gość
Ja zaznaczałam jak pojawiało się już na papierze, ale tak mi gadał ten ginekolog konowałNo chyba nie robię bo właśnie zaczął się brązowy śluz [emoji2368]
Poszłam se siknac na ostatniego pinka w domu bo od następnego cyklu już dziadów nie kupię i nawet on jest biały jak zęby influenserki [emoji2368] śluz póki co tylko meeeeega lekko kawowy więc dziś nie wpisuje @
Zakladam że rozpocznie się od rana jak zawsze [emoji2296]
Zakladam że rozpocznie się od rana jak zawsze [emoji2296]
Ja zaznaczałam jak pojawiało się już na papierze, ale tak mi gadał ten ginekolog konował
mam już dwie córki i bardzo bym chciała chłopaka, ale dokładnie tak jak napisałaś, po dłuższym czasie starań, to już się robi wszystko jedno tylko ze u nas już jest 4,5 roku jak się nie udajeAaa no to nie doradzę, bo ja nie za bardzo wierze w takie rzeczy. A płeć mi i tak jest całkowicie obojętna, modle się żeby w ogóle mi się udało, bo już 6 cykl i nic[emoji849] przy pierwszym synu pykło od razu. W takim razie trzymam kciuki za majstrowanie chłopaka [emoji6]
Celia89
Fanka BB :)
Też chciałam syna A jest córka teraz chcę siostrę do parki i znajac życie będzie bratmam już dwie córki i bardzo bym chciała chłopaka, ale dokładnie tak jak napisałaś, po dłuższym czasie starań, to już się robi wszystko jedno tylko ze u nas już jest 4,5 roku jak się nie udaje
ja zawsze słyszałam, ze 1dc liczyli dopiero, gdy jest żywa krewNo chyba nie robię bo właśnie zaczął się brązowy śluz [emoji2368]
reklama
ja chciałam i za pierwszym razem syna i za drugim, a były córki, wiec trzymam się nadziei, ze do trzech razy sztuka a tak naprawdę to po prostu chciałabym żeby po prostu w ogóle udało się zajść w ciążęTeż chciałam syna A jest córka teraz chcę siostrę do parki i znajac życie będzie brat
Podziel się: