reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
@katrina13 wiesz co u mnie z tym śluzem to różnie. Ostatnio ogólnie go mało jest ale był momentami śliski i rozciągliwy. W poniedziałek idę na monitoring to zobaczymy czy owulka była. Rano bardzo bolał mnie brzuch z prawej strony więc może może ... 😊
Co do testów to mi w tym cyklu wyszła bardzo mocna kreska nigdy takiej jeszcze nie miałam . Ale wcześniej były dużo bledsze.

Piękne macie te kreseczki dziewczyny to i ja się pochwalę swoją z wczoraj 😁
Żeby nam takie krechy na ciążowych wychodziły 😁✊
U mnie podobne dzisiaj 🤩

o boziu współczuję ci ja to juz nie.moglam sie doczekać kiedy ten cykl sie skończy, jak widziałam że dziewczyny piszą że mają cykle 26-27 to mnie "ściskało" a ja do 49dni doszłam, chodzi mi o to że jakby tak miało być caly czas to mam o połowę prawie mniej cykli czyli mniejsze szanse w ciągu całego roku 🙄
Już świra dostaję 🤪 💩 Ale teraz przynajmniej obserwuję wykres temperatur i się uczę 🤓
Oby nasze kolejne cykle były normalne ✊🏻

reklama
Jako, ze to chyba jedna z najaktywniejszych grup to tutaj opisze moj problem.
Od dobrych kilku miesięcy staramy się o dzidziusia. W tym miesiącu owulacje miałam 18ego, przytulalismy się codziennie na kilka dni wcześniej, jak i 18ego oraz jeszcze przez dwa następne dni. Dzisiaj zauważyłam plamienia, nie są one obfite- nigdy wcześniej takie zjawisko u mnie nie występowało. Powiedzcie co może być przyczyna

Do góry