reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
@katrina13 wiesz co u mnie z tym śluzem to różnie. Ostatnio ogólnie go mało jest ale był momentami śliski i rozciągliwy. W poniedziałek idę na monitoring to zobaczymy czy owulka była. Rano bardzo bolał mnie brzuch z prawej strony więc może może ... 😊
Co do testów to mi w tym cyklu wyszła bardzo mocna kreska nigdy takiej jeszcze nie miałam . Ale wcześniej były dużo bledsze.

Piękne macie te kreseczki dziewczyny to i ja się pochwalę swoją z wczoraj 😁
Żeby nam takie krechy na ciążowych wychodziły 😁✊
U mnie podobne dzisiaj 🤩

o boziu współczuję ci ja to juz nie.moglam sie doczekać kiedy ten cykl sie skończy, jak widziałam że dziewczyny piszą że mają cykle 26-27 to mnie "ściskało" a ja do 49dni doszłam, chodzi mi o to że jakby tak miało być caly czas to mam o połowę prawie mniej cykli czyli mniejsze szanse w ciągu całego roku 🙄
Już świra dostaję 🤪 💩 Ale teraz przynajmniej obserwuję wykres temperatur i się uczę 🤓
Oby nasze kolejne cykle były normalne ✊🏻

reklama
Jako, ze to chyba jedna z najaktywniejszych grup to tutaj opisze moj problem.
Od dobrych kilku miesięcy staramy się o dzidziusia. W tym miesiącu owulacje miałam 18ego, przytulalismy się codziennie na kilka dni wcześniej, jak i 18ego oraz jeszcze przez dwa następne dni. Dzisiaj zauważyłam plamienia, nie są one obfite- nigdy wcześniej takie zjawisko u mnie nie występowało. Powiedzcie co może być przyczyna

Do góry