Celia89
Fanka BB :)
Hormony aż fruwają w powietrzu W końcu każda chciałaby się pochwalić na świeta ciążom Ja licze na walentynki.grudzień to taki emocjonujący miesiąc, pewnie stąd te nerwy u niektórych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hormony aż fruwają w powietrzu W końcu każda chciałaby się pochwalić na świeta ciążom Ja licze na walentynki.grudzień to taki emocjonujący miesiąc, pewnie stąd te nerwy u niektórych
ja mam owu na dniach i to jedna z nielicznych szans u nas, bo później mąż wyjeżdża, wiec ja mocno wierzę w styczniowe testowanieHormony aż fruwają w powietrzu W końcu każda chciałaby się pochwalić na świeta ciążom Ja licze na walentynki.
trzymam kciuki. Ja mam gina dopiero 9 a jestem po biopsji i lyzeczkowaniu wiec czekam na oficjalna zgode na seks Niestety 9 juz 20 dc wiec u mnie po ptokachja mam owu na dniach i to jedna z nielicznych szans u nas, bo później mąż wyjeżdża, wiec ja mocno wierzę w styczniowe testowanie
Takie kreski jak widzę na owu, chciałabym również zobaczyć na ciążowymWierze, że styczeń będzie dla nas łaskawy i pochwalimy się takimi samymi kreskami ale na teście ciążowym
U mnie podobne dzisiaj@katrina13 wiesz co u mnie z tym śluzem to różnie. Ostatnio ogólnie go mało jest ale był momentami śliski i rozciągliwy. W poniedziałek idę na monitoring to zobaczymy czy owulka była. Rano bardzo bolał mnie brzuch z prawej strony więc może może ...
Co do testów to mi w tym cyklu wyszła bardzo mocna kreska nigdy takiej jeszcze nie miałam . Ale wcześniej były dużo bledsze.
Piękne macie te kreseczki dziewczyny to i ja się pochwalę swoją z wczoraj
Żeby nam takie krechy na ciążowych wychodziły
Już świra dostaję Ale teraz przynajmniej obserwuję wykres temperatur i się uczęo boziu współczuję ci ja to juz nie.moglam sie doczekać kiedy ten cykl sie skończy, jak widziałam że dziewczyny piszą że mają cykle 26-27 to mnie "ściskało" a ja do 49dni doszłam, chodzi mi o to że jakby tak miało być caly czas to mam o połowę prawie mniej cykli czyli mniejsze szanse w ciągu całego roku