reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Jako, ze to chyba jedna z najaktywniejszych grup to tutaj opisze moj problem.
Od dobrych kilku miesięcy staramy się o dzidziusia. W tym miesiącu owulacje miałam 18ego, przytulalismy się codziennie na kilka dni wcześniej, jak i 18ego oraz jeszcze przez dwa następne dni. Dzisiaj zauważyłam plamienia, nie są one obfite- nigdy wcześniej takie zjawisko u mnie nie występowało. Powiedzcie co może być przyczyna
a owulacje potwierdzoną usg miałaś? plamienia różowe czy brązowe? plamienie przed @ może być z niskiego progesteronu, zdarzają się plamienia implantacyjne możesz mieć nadżerkę jest sporo opcji

reklama
Tak, potwierdzona. Plamienie różowe
plamienia z niskiego progesteronu są brązowe ma tyle ile mi wiadomo, jak chodzisz do gina to o nadżerce byś wiedziała, jak nic cie nie boli nie masz skurczy to trzeba cierpliwie teraz poczekać i zrobić betę czy test za parę dni, bo z tego co piszesz to jest dopiero 9 dni po, ja tylko tyle mogę pomóc 😊

Ja ten plaster zginam lekko, żeby całą powierzchnią leżał na kaloryferze 😅🤷‍♀️
no ja wczoraj ostatni plaster 46c zamoczyłam w misce i na kaloryfer podarłam malego krzesełkiem i poszłam go usypiac ale spadło mi do 30 ilus stopni to później znowu zrobiłam 40 ileś stopni i poczekałam i dopiero nałożyłam na siebie, będę zamawiać jeszcze 2 pudełka borowiny i 2 opakowania Oviarin tak 3 m-ce chce pociągnąć z ta maca tez i zobaczyć czy cykle się skrócą czy owu bedzie jak się będę czuć.
Ja mam dzisiaj 14dc, mój osobisty "ginekolog" powiedział mi wczoraj że śluz nie jest lepki, jest mokro ale to jeszcze nie owu 😂 ja do mojego mowie często jakies rzeczy o cyklu, ale nie byłam pewna czy to jednym uchem wpada a drugim wypada, ale jak widać zostaje 😉

a no i wczoraj przy seksie czułam ból lewego jajnika, chodź aktywny po @ byl bardzo prawy teraz zmiana, ciekawe kiedy ta moja owu bedzie po tych wszystkich specyfikach "osobisty ginekolog" mówi że ze 2 dni jeszcze 😊

no ja wczoraj ostatni plaster 46c zamoczyłam w misce i na kaloryfer podarłam malego krzesełkiem i poszłam go usypiac ale spadło mi do 30 ilus stopni to później znowu zrobiłam 40 ileś stopni i poczekałam i dopiero nałożyłam na siebie, będę zamawiać jeszcze 2 pudełka borowiny i 2 opakowania Oviarin tak 3 m-ce chce pociągnąć z ta maca tez i zobaczyć czy cykle się skrócą czy owu bedzie jak się będę czuć.
Ja mam dzisiaj 14dc, mój osobisty "ginekolog" powiedział mi wczoraj że śluz nie jest lepki, jest mokro ale to jeszcze nie owu 😂 ja do mojego mowie często jakies rzeczy o cyklu, ale nie byłam pewna czy to jednym uchem wpada a drugim wypada, ale jak widać zostaje 😉
Super, że macie takich osobistych 'ginekologów' 😁 mój dzisiaj 17dc, wczoraj i dzisiaj jajo śluz :D

Mój "osobisty ginekolog" tylko przychodzi i cycki sprawdza [emoji23] przy pierwszej ciąży to on kazał zrobić test i stwierdził, że jakieś ciężkie mam cycki. Wtedy niestety straciłam ciążę, a teraz tylko pyta kiedy się wreszcie dowiemy..
Póki co dzis 12 dpo i cisza [emoji87]

reklama
Do góry