reklama
Mojej siostrzenicy zalecil lekarz dietę opartą o indeks glikemiczny, ponoć jest najlepsza przy takich problemach no i przy staraniach o dziecko też ja staram się trzymać bo niestety od czasu starań 5 kg mi przybyło:/.@martuś88 a ile Wy się staracie jeśli mogę spytać?
Odliczając dwa cykle w których się nie staraliśmy to teraz jest 13 cykl który też mogę w sumie odliczyć bo seksy były na 4 dni przed owu no i po owu:/
12aniolek
Fanka BB :)
Proga? Chodzi o prolaktyne?Między 6-8 dpo. Mi jeszcze ta ginka mówiła że przy tych moich plamieniach przed okresem też warto zbadać proga tak na trzy-dwa dni przed.
porzeczka97
Fanka BB :)
Ja to biorę i nie mam pcos oprócz tego letrozol (na stymulacje owulacji) mój pęcherzyk akurat urósł i pękłCzy któraś z was brała MioVelia Nac 15 kaps. Stymulacja owulacji w PCOS nie mają zdiagnozowanego PCOS? Moje wyniki są ok ale nie moje pęcherzyki nie rosną
L
Ladycarooo
Gość
O Matko, dokładnie, ja pamiętam, ze jak moja bratowa nie mogła zajsć, to mówiłąm takie głupstwa jak "musisz przestać myśleć"... aż do tej pory mi wstyd...Nie przejmuj sie tym co mówią inni. To nie ich sprawa.. rany teraz jest tyle poronień ludzie sobie nie zdają sprawy. Ja też głupia nieraz pytałam koleżanki kiedy 2 dziecko ze juz czas itp. Dopiero jak sama poroniłam to wiem ze takich spraw się nie komentuje
L
Ladycarooo
Gość
ProgesteronProga? Chodzi o prolaktyne?
Hej dziewczęta jestem nowa
Dołączam do was bo fajnie jest mieć kontakt z kimś kto tez się stara o dzidzie ja już 3 razy poroniłam i teraz myślałam ze się udało i się rozczarowałam wczoraj cały dzień przepłakałam . Robilam testy w 34 i 35dc wyszły mi 4 pozytywne z druga słabsza kreska i jeden negatywny wierzyłam ze w końcu się udało w zrobiłam betę w 36dc i wyszła negatywna 1.20
Dołączam do was bo fajnie jest mieć kontakt z kimś kto tez się stara o dzidzie ja już 3 razy poroniłam i teraz myślałam ze się udało i się rozczarowałam wczoraj cały dzień przepłakałam . Robilam testy w 34 i 35dc wyszły mi 4 pozytywne z druga słabsza kreska i jeden negatywny wierzyłam ze w końcu się udało w zrobiłam betę w 36dc i wyszła negatywna 1.20
Witam wszystkich, właśnie postanowiłam dołączyć do tego forum. Poczytuje Was od dłuższego czasu ale nie pisałam. Po prostu wczytywałam się w Wasze historie i kibicowałam teraz postanowiłam jednak zabrać glos
Witam wszystkich, właśnie postanowiłam dołączyć do tego forum. Poczytuje Was od dłuższego czasu, ale nie pisałam. Po prostu wczytywałam się w Wasze historie i kibicowałam, teraz postanowiłam jednak zabrać glos i się trochę wyżalić.
O dziecko staramy się z mężem od ponad 2 lat. Dotychczas bezskutecznie.
Aktualnie jestem pod obserwacja ginekologiczna. Mam 30 lat i dużo schorzeń, głowinie wrodzona wadę serca i nadciśnienie. Z ginekologicznych spraw zmagałam się z niedoczynnością tarczycy i hiperprolaktymia. Początkowo zostałam źle zdiagnozowana i dostałam do łykania bromergon po którym źle się czułam i wszystko się nasiliło. Po skierowaniu mnie do endokrynologa okazało się że wogole nie powinnam brać tego leku został mi przepisany euthyrox i teraz czuję się znacznie lepiej. Od 3 cykli mam stabilne książkowe wręcz wyniki. W maju wyniki nasienia robi mój mąż. I liczę na to że to będzie Nasz rok.
O dziecko staramy się z mężem od ponad 2 lat. Dotychczas bezskutecznie.
Aktualnie jestem pod obserwacja ginekologiczna. Mam 30 lat i dużo schorzeń, głowinie wrodzona wadę serca i nadciśnienie. Z ginekologicznych spraw zmagałam się z niedoczynnością tarczycy i hiperprolaktymia. Początkowo zostałam źle zdiagnozowana i dostałam do łykania bromergon po którym źle się czułam i wszystko się nasiliło. Po skierowaniu mnie do endokrynologa okazało się że wogole nie powinnam brać tego leku został mi przepisany euthyrox i teraz czuję się znacznie lepiej. Od 3 cykli mam stabilne książkowe wręcz wyniki. W maju wyniki nasienia robi mój mąż. I liczę na to że to będzie Nasz rok.
reklama
Napisz coś więcej o sobie, ile czasu się staracie?Witam wszystkich, właśnie postanowiłam dołączyć do tego forum. Poczytuje Was od dłuższego czasu ale nie pisałam. Po prostu wczytywałam się w Wasze historie i kibicowałam teraz postanowiłam jednak zabrać glos
Edit: dopisałaś, więc doczytałam
Podziel się: