Paolx
Fanka BB :)
To lipa ja z Krakowa.Ja jestem z okolic szczecina wiec lekarz Szczecin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To lipa ja z Krakowa.Ja jestem z okolic szczecina wiec lekarz Szczecin
Jakaś tragedia to czekanie ja mam 5 dni i najchętniej robiła bym test dziennieMam tydzien czasu do okresu więc chyba się wstrzymam do tego dnia. Ale zwariowac idzie. Mam nadzieje ze kazda z nas tutaj zobaczy upragniony pozytywny wynik
Hej dziewczyny widzicie coś tu
Może tak zdjęcie wyglada a tutaj zdjęcie zaraz
Widać gratulacje trzymam kciukiMoże tak zdjęcie wyglada a tutaj zdjęcie zaraz po zrobieniu
Ja dzisiaj 17 dc więc jeszcze dłuższe oczekiwanie. Na szczęście mam dużo pracy więc staram się myśleć o tym jak najmniejHej dziewczyny , byłam tu w zeszłym miesiącu niestety bezowocnym .. upewnilam się żeby w tym miesiącu nie pominąć dni płodnych dziś wypada mi 25 dzień cyklu ... od kilku dni ciągniecie i bóle w podbrzuszu .. jak na okres .. staram się nie nakręcać będę czekać ... ale jest mega ciężko
Witamy w gronie staraczekCześć Dziewczyny, chciałabym się przywitać
Oficjalnie dołączam do grona staraczek Mamy już jednego cudownego syna i zamarzyło nam się rodzeństwo dla niego. Odstawiłam tabletki dokładnie w jego drugie urodziny. Dzis idę do gina i zobaczymy co powie, bo nadal karmię piersią, więc nie wiem jak u mnie będzie z tą płodnością. Niby mieliśmy się nie nakręcać, ale odkąd odstawiłam tabletki to ciągle tylko o tym myślę
Ja również byłam na pierwszym monitoringu w 10 dc, w tedy pęcherzyk miałam 13 mm, endo bodajże 7mm, później w 14, miał już 20, endo 12mm, a dziś się okaże czy pęk ( 16 dc), cykle mam 30-32 dniowe Jestem w szoku, że są takie problemy z monitoringiem cykli, serio myślałam, że to każdy ginekolog robi, jednak miałam szczęście w tym aspekcie Daj znać po monitoringuW końcu udało mi się umówić na dziś na monitoring- nie sądziłam, ze to będzie takie trudne! Dopiero chyba 6 przychodnia do której dzwoniłam oferuje takie usługi, będę musiała dojeżdżać 40km dzisiaj jestem w 10dc, czy to dobry moment żeby zrobić to badanie? owu wg schematu powinna być w 15dc.
Z pozostałych info to narzeczony byl na usg jąder, wyszła mu jakaś mała kilka mm torbielka którą nie kazano się przejmować i powiększone żyły- tutaj już kazał się konsultować z urologiem. Pod koniec m-ca znów ma wizytę u endo i zobaczymy co dalej.
Masakra jest z tymi lekarzami, człowiek jest zdrowy dopóki nie zacznie się leczyć, a później to już idzie jak lawina, lekarz za lekarzem