reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

A zebym ja to wiedziala😔 ten lekarz nic nie mowi🤦🏻‍♀️ Z niego cos wyciagnac to masakra. Owulacje , ostatnio mialam w 14dc, zwykle mam okolo 16dc. Nie wiem jaka wielkość pęcherzyka i jaki przyrost 😏😔
ostatnio jak bylam z wynikiem HSG to mowi ze wszystko pieknie, wiec ja juz wkurzona mowie do niego ze jednak nie wszystko bo cos jest nie tak skoro nie udaje sie nam zajsc w ciaze. To powiedzial Ze jedyny problem u mnie to ta prolaktyna ktora osłabia te moje pecherzyki - cos takiego. Mowi malo składnie, rzuca jakies terminy medyczne ktorych nie rozumiem , gada cos pod nosem a jak o cos dopytuje to odpowiada jakby chcial a nie mogl 🤦🏻‍♀️
Zmień lekarza, nie wiem z jakiego miasta jesteś ale ja mam super ginekolog właśnie zajmuje się leczeniem niepłodności pcos i innych schorzeń i problemów z zajściem w ciaze, można się umówić do niej przez znany lekarz terminy rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. Moge ci polecić.

reklama
Może tak zdjęcie wyglada a tutaj zdjęcie zaraz po zrobieniu ☺️☺️

Załączniki

• A6F7FF3C-6650-457D-9C99-83B3F3E6BD6D.jpeg
    A6F7FF3C-6650-457D-9C99-83B3F3E6BD6D.jpeg
    325,5 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry