reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny 🌷
Ostatnia miesiączka zakończyła się 30.04
Dziś 11.05- testy nie pokazują kresek na teście owulacyjnym. Śluzu brak.
Możliwe, ze miałam płodne bez śluzu? Od 4dni ból jajników takie kłucia
Możliwe, ja w pierwszą ciążę zaszłam a byłam pewna że mam pewnie cykle bezowulacyjne bo śluzu płodnego nie widziałam u siebie na oczy 🙈 jedynie przy podnieceniu czułam się wilgotna a to nie i to chodzi ze śluzem szyjkowym. Ale teraz w tym cyklu miałam śluz płodny jakieś trzy dni, a dopiero dwa dni później wyszedł mi pozytywny test owu więc już zgłupiałam też jak to jest. Chce zagadać do mojego ginekologa o monitoring kolejnego cyklu, ciekawe co mi powie na to 🧐
Nie ma sensu doklqdnie a ja poprostu popadłam w ibsesje testowania. Może dlatego ze to moje pierwsze starania po 6 latach ... I mialam tyle ostatnio przykrych zdarzeń , ze naprawdę przydałaby się jakas mega pozytywna wiadomość. A czy któraś z was jest na antydepresantach? Ja jestem na citalopram od grudnia.
Ja nie jestem, na szczęście chyba nie potrzebowałam ani nie potrzebuje... Czytałam że Twój ginekolog mówi że są bezpieczne w czasie starań i w przypadku ciąży ☺ a widzisz w ogóle po nich jakaś poprawę samopoczucia??

reklama
Hej dziewczyny widzicie coś tu ? 🙃🙃

Załączniki

• A32E0CE5-B703-4CB4-817F-4F10556B90A1.jpeg
    A32E0CE5-B703-4CB4-817F-4F10556B90A1.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 146
Możliwe, ja w pierwszą ciążę zaszłam a byłam pewna że mam pewnie cykle bezowulacyjne bo śluzu płodnego nie widziałam u siebie na oczy 🙈 jedynie przy podnieceniu czułam się wilgotna a to nie i to chodzi ze śluzem szyjkowym. Ale teraz w tym cyklu miałam śluz płodny jakieś trzy dni, a dopiero dwa dni później wyszedł mi pozytywny test owu więc już zgłupiałam też jak to jest. Chce zagadać do mojego ginekologa o monitoring kolejnego cyklu, ciekawe co mi powie na to 🧐

Ja nie jestem, na szczęście chyba nie potrzebowałam ani nie potrzebuje... Czytałam że Twój ginekolog mówi że są bezpieczne w czasie starań i w przypadku ciąży ☺ a widzisz w ogóle po nich jakaś poprawę samopoczucia??
Jasne ... o niebo lepiej. Nie mam dziwnych myśli moje libido poszło w górę super sie po jechać czuje

No to dziwnie. Rozumiem jeśli by nie rosły, żeby je jakoś stymulować, ale jeśli rosną i pękają w odpowiednim czasie to po co się faszerować? [emoji2368] owu w 14-16dc to zupełnie normalne owu, ja miałam później a nikt nawet nie myślał o za wolnym dojrzewaniu (dokładnie 3 ginekologów). To Twoje zdrowie i masz prawo do uzyskania takich informacji i wyjaśnienia co jak i dlaczego.
W piatek ide do innej pani doktor na wizyte (moj gin mnie do niej umówił bo jest na wyjdzie) i poprosze ja o jej opinie na ten temat. Moze ona mi to jakis jaśniej wytłumaczy 😉

reklama
Do góry