K
Kropka.88
Gość
Lekarz mowi ze rosna ale nie do konca tak jak powinny, za slaby przyrost stad ten monitoring i zastrzyki .Naturalnie nie chcą Ci rosnąć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mowi ze rosna ale nie do konca tak jak powinny, za slaby przyrost stad ten monitoring i zastrzyki .Naturalnie nie chcą Ci rosnąć?
Lekarz mowi ze rosna ale nie do konca tak jak powinny, za slaby przyrost [emoji17] stad ten monitoring i zastrzyki .
Oczywiście że trzymam za Ciebie kciuki i to mocno mocno mocno! :*:*:*:* daj znać koniecznie. Jeśli jest blada kreska to na pewno to ciąża <3 po ciuchu gratuluję ile dpo jesteś?Hej niby coś na tym teście wyszło ale ja tego nie biorę jako ciążę bo nie chce się zawieść idę jutro na betę, to był mój ostatni cykl naturalny mówiła że jak nie zajdę to stymulacja, jedynie co to duphaston aktualnie biorę i euthyrox. Trzymaj kciuki ale wyczytałam w necie że jak wychodzi druga blada kreska to ciąża na 99% więc się jutro okaże nie ma czego zazdrościć bo nie wiadomo czy coś jest po za tym wierzę w to że ty też będziesz w ciąży!! Jak tylko będę mieć jutro wyniki z bety to dam znać, pewnie będą popołudniu
Rosna za wolno, powinny szybciejRozumiem. A co to znaczy ze za słaby przyrost? Rosna za wolno i owu jest za późno, są przejrzałe, nie pękają później czy jak?
Zmieniłabym lekarza, jak nie do końca mu ufasz. Sama swojego mam zamiar zmienić po półtora roku, jak nie lepiej. choć wydaje się dobrym specjalista, to odbiła mu trochę sodówka do głowy chyba, mam wrażenie ze przestał ogarniać. Teraz zrobiłam przerwę całkiem od leczenia i dajemy pare miesięcy naturze, a potem szukam nowego lekarza. Tylko jak znaleźć godnego zaufania. Do naprawdę dobrych nie ma terminów - ale tak totalnie ze nie przyjmują nowych pacjentów...Rosna za wolno, powinny szybciej
Czyli? Możesz to rozwinąć? Ile rosną średnio na dobę? W którym dc dotychczas miałaś owu i przy jakiej wielkości pęcherzyka?Rosna za wolno, powinny szybciej [emoji17]
To zależy co chcesz zbadać, ale zakładam ze zwykły progesteron [emoji6]Dziewczyny, odnośnie tego badania progesteronu to sprawdzam wlasnie ofertę SLA i oni mają badanie "progesteron" I "17-oh-progesteron" [emoji19] co powinnam zbadać? [emoji3166][emoji85]
Wlasnie sie z mezem nad zamian zastanawiamy. Moj niby super, 5/5 opinia, specjalista leczenia niepłodności ale czuje sie olana troche ile ludzi tyle opinii chyba. Moze nam tez taka przerwa jest potrzebnaZmieniłabym lekarza, jak nie do końca mu ufasz. Sama swojego mam zamiar zmienić po półtora roku, jak nie lepiej. choć wydaje się dobrym specjalista, to odbiła mu trochę sodówka do głowy chyba, mam wrażenie ze przestał ogarniać. Teraz zrobiłam przerwę całkiem od leczenia i dajemy pare miesięcy naturze, a potem szukam nowego lekarza. Tylko jak znaleźć godnego zaufania. Do naprawdę dobrych nie ma terminów - ale tak totalnie ze nie przyjmują nowych pacjentów...
Nawet nie wiem ale claerblue 6 dni przed okresem niby wykrywa ciążę. Ciul wie co się dzieje jedne wychodzą z bladziocha drugie wcale juz pieprzłam nimi do kosza i pierdziele to testowanie hehehehJa widzę kreskę a jakiej czułości jest test?
A zebym ja to wiedziala ten lekarz nic nie mowi Z niego cos wyciagnac to masakra. Owulacje , ostatnio mialam w 14dc, zwykle mam okolo 16dc. Nie wiem jaka wielkość pęcherzyka i jaki przyrostCzyli? Możesz to rozwinąć? Ile rosną średnio na dobę? W którym dc dotychczas miałaś owu i przy jakiej wielkości pęcherzyka?
To zależy co chcesz zbadać, ale zakładam ze zwykły progesteron [emoji6]