reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Ja taką sytuację miałam w poprzednim cyklu z tym, że moje mają 41 dni.
Jakieś 12 dni przed @ myślałam, że jestem około owulacji, a okazało się, że miałam lekkie plamienia. Na nastęny dzień test ciążowy - brak ciąży. 3 dni później test - ciąża.
Ostatecznie skończyło się biochemiczną, ale może u Ciebie jest podobna sytuacja i to może zwiastować ciążę :)
Przykro mi że to była biochemiczna 😞 kurcze, ja mam taki natłok myśli teraz że szok. W ogóle biegam co chwile do łazienki bo mam uczucie że leci jak z kranu a tam cisza. Tzn przy podcieraniu mam taki lekko brązowy śluz teraz. A jakiej czułości miałaś testy? Może też kupie i zatestuje w poniedziałek rano... 🙁 o ile do tego czasu się krwawienie znowu nie rozkręci 🙄

reklama
Dzień dobry :) witam się z Wami z nową energią, udało mi się wyrwać na kilka dni nad morze i naładowałam baterie do pełna 💜 dawno nie miałam tak wyluzowanego wyjazdu, było mi to baaaardzo potrzebne.
Wczoraj skończyłam miesiączkować więc zaczynam oczekiwanie na owulkę i działam :) w poniedziałek partner ma usg jąder i chcę, żeby pogadał z lekarzem na temat badania nasienia- robić czy póki co się wstrzymać. Cały czas tez szukam lekarza, który wykonuje monitoring i okazuje się, ze w mojej okolicy to wcale nie takie proste 🙄
W tym cyklu jestem pozytywnie nastawiona, nie przewiduję oczywiście sukcesu, ale jakoś mam dobre myśli, może chociaż uda się rozpoznać przyczynę niepowodzeń :)
Miłego, spokojnego dnia dla Was wszystkich 💜
Och jak cudownie, że udało Ci się wyrwać! ❤️❤️❤️ Też już bym chciała jakiś urlop 😍

Ja takie plamienia mam od zawsze ale teraz we wtorek idę do gina bo przełożyli mi wizytę z 4 maja i obstawiam tak jak endo wspomniała dostanę duphaston żeby tych plamień nie było bo mój wynik 7dpo nie powalał na ziemię 🤣
Ja do mojego na kase chorych dopiero mam termin na sierpień 😅🤣
I tak się zastanawiam czy kombinować i lecieć szybciej prywatnie jak pierwszy raz przytrafiły mi się takie plamienia czy siw wstrzymać do kolejnej i zobaczyć czy to jednorazowy incydent.

Ja 2 dni po takim jednodniowym plamieniu lekko brązowym miałam pozytywny test [emoji4] także trzymam kciuki
Przykro mi że to była biochemiczna [emoji20] kurcze, ja mam taki natłok myśli teraz że szok. W ogóle biegam co chwile do łazienki bo mam uczucie że leci jak z kranu a tam cisza. Tzn przy podcieraniu mam taki lekko brązowy śluz teraz. A jakiej czułości miałaś testy? Może też kupie i zatestuje w poniedziałek rano... [emoji853] o ile do tego czasu się krwawienie znowu nie rozkręci [emoji849]

Ja 2 dni po takim jednodniowym plamieniu lekko brązowym miałam pozytywny test [emoji4] także trzymam kciuki
Och, oby to było to 🥰🤰 średnio w to wierzę, mąż od razu powiedział że to na pewno dobry znak 🙈 zobaczymy, póki co robota leży bo na niczym nie umiem się skupić 🤦‍♀️ podziwiam osóby które potrafią w takich sytuacjach stresujących popaść w sprzątanie, przynajmniej mieszkanie by blyszczalo 😅

Och, oby to było to 🥰🤰 średnio w to wierzę, mąż od razu powiedział że to na pewno dobry znak 🙈 zobaczymy, póki co robota leży bo na niczym nie umiem się skupić 🤦‍♀️ podziwiam osóby które potrafią w takich sytuacjach stresujących popaść w sprzątanie, przynajmniej mieszkanie by blyszczalo 😅
U mnie po takim jednodniowym plamienie 5 dni później pozytywny tez także trzymam kciuki 😄😍

Przykro mi że to była biochemiczna 😞 kurcze, ja mam taki natłok myśli teraz że szok. W ogóle biegam co chwile do łazienki bo mam uczucie że leci jak z kranu a tam cisza. Tzn przy podcieraniu mam taki lekko brązowy śluz teraz. A jakiej czułości miałaś testy? Może też kupie i zatestuje w poniedziałek rano... 🙁 o ile do tego czasu się krwawienie znowu nie rozkręci 🙄
Standardowy Pink 10 :)
Takie plamienia miałam 2 dni, czekałam trzeciego dnia na okres, nie przyszedł i czwartego dnia rano test Pink 10 pokazał dwie kreski. Beta tego samego dnia wyszła 30.
Także trzymam za Ciebie kciuki, żeby u Ciebie te plamienia skończyły się ciążą :)

reklama
Do góry