Uni_Cat
Fanka BB :)
Jakiś cień widać... Jaką czułość mają te testy? Jeśli 25, to może zrób jutro 10.Tutaj chyba trochę lepiej widać.Nie wiem czy te testy są wiarygodne? Zobacz załącznik 1268498
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiś cień widać... Jaką czułość mają te testy? Jeśli 25, to może zrób jutro 10.Tutaj chyba trochę lepiej widać.Nie wiem czy te testy są wiarygodne? Zobacz załącznik 1268498
Czy coś tu widać? Dzisiaj 26 dc. Przy 28-29
Zobacz załącznik 1268490
Ja widzę te testy mają mniejsza czułość 20 - 25 chyba, zrób jutro albo za dwa dni o czułości 10 albo jeśli jesteś niecierpliwa (tak jak ja ) leć na betę jeśli masz taką możliwość 3mam kciuki za radosna nowinęTutaj chyba trochę lepiej widać.Nie wiem czy te testy są wiarygodne? Zobacz załącznik 1268498
Trzymam mocno kciukiJa widzę cień ♡ oby kreska ciemniała powtórz test za parę dni , albo idź na bete
Moja z wczoraj , może nie jakaś wysoka , ale zgodna z tygodniem dziś 4t2d i jak się uda w styczniu zostanę zimową mamą ♡♡♡Zobacz załącznik 1268504
Betę dopiero zrobię po niedzieli bo dzisiaj u mnie nie są czynne punkty pobrań. Mam nadzieję że nie przyjdzie wredna @...A ty w którym dniu cyklu zrobiłaś test? A potem bete?Ja widzę cień ♡ oby kreska ciemniała powtórz test za parę dni , albo idź na bete
Moja z wczoraj , może nie jakaś wysoka , ale zgodna z tygodniem dziś 4t2d i jak się uda w styczniu zostanę zimową mamą ♡♡♡Zobacz załącznik 1268504
Nie wiem czy te testy są wiarygodne?
Betę dopiero zrobię po niedzieli bo dzisiaj u mnie nie są czynne punkty pobrań. Mam nadzieję że nie przyjdzie wredna @...A ty w którym dniu cyklu zrobiłaś test? A potem bete?
Gratulacje Jutro zrobię test innej firmy..Test zrobiłam przed @ i dzień po @ czyli w 27 i 28dc , a bete wczoraj 29dc
ja widzę!!!Czy coś tu widać? Dzisiaj 26 dc. Przy 28-29
Zobacz załącznik 1268490
Gratulacje [emoji2] Jutro zrobię test innej firmy..