reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja widzę cień ♡ oby kreska ciemniała:) powtórz test za parę dni , albo idź na bete:)

Moja z wczoraj , może nie jakaś wysoka , ale zgodna z tygodniem dziś 4t2d i jak się uda w styczniu zostanę zimową mamą ♡♡♡
Czy coś tu widać? Dzisiaj 26 dc. Przy 28-29
Zobacz załącznik 1268490
20210508_060729.jpeg

Tutaj chyba trochę lepiej widać.Nie wiem czy te testy są wiarygodne? Zobacz załącznik 1268498
Ja widzę 😁 te testy mają mniejsza czułość 20 - 25 chyba, zrób jutro albo za dwa dni o czułości 10 albo jeśli jesteś niecierpliwa (tak jak ja 🤣) leć na betę jeśli masz taką możliwość 😁 3mam kciuki za radosna nowinę ❤️✊

U mnie dzisiaj 21dc i chyba zaczął mi się okres 🤯 na papierze po podcieraniu jasno czerwona krew... Masakra, pierwszy raz mam taką sytuację. U mnie cykle zawsze były regularne. Przed poronieniem 26/28 dni a teraz 29/31. Mega dziwne, a jeszcze w poniedziałek miałam te testy owu pozytywne, co jest z tym cyklem?

Nie wiem czy te testy są wiarygodne?
Ja widzę cień ♡ oby kreska ciemniała:) powtórz test za parę dni , albo idź na bete:)

Moja z wczoraj , może nie jakaś wysoka , ale zgodna z tygodniem dziś 4t2d i jak się uda w styczniu zostanę zimową mamą ♡♡♡Zobacz załącznik 1268504
Betę dopiero zrobię po niedzieli bo dzisiaj u mnie nie są czynne punkty pobrań. Mam nadzieję że nie przyjdzie wredna @...A ty w którym dniu cyklu zrobiłaś test? A potem bete?

reklama
Do góry