coca
Fanka BB :)
Bo zawsze trwała 14 dni a teraz nagle mniej
Ile mniej? Wahania takie niewielkie są normalne, nie jesteśmy robotami [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo zawsze trwała 14 dni a teraz nagle mniej
Niestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnymJa też bym testowała dzisiaj rano
Jeśli się zdecydujesz, to od razu daj znać, choć ja mam nadzieję, że będzie dodatni wynik
Echhh... Nie ogarniam jak to działa, że nagle po negatywnym teście od razu dostajemy okresu przykro miNiestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnym
30-32 dnioweSonka 123 Jak długie masz cykle?
Kochana, czekamy od Ciebie na dobre wieści w postaci dwóch kreseczekZatem stoimy na podobnym gruncie z tym że u mnie pękł i teraz oczekiwanie na @ lub test. Witam ma pokładzie madam! pęcherzyk masz super i endo też. Oby było dobrze!
Zawsze tak to działa :-(Niestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnym
A od Ciebie to nie? czekamy na to samo! :*Kochana, czekamy od Ciebie na dobre wieści w postaci dwóch kreseczek
Przykro mi...Niestety przyszla @ zaraz po zrobionym tescie , oczywiscie negatywnym
Ja dziś jestem w 10 dc. Do gin idę w poniedziałek. Zobaczymy co powie. Cykle mam od 29 do 40 dni ale w tym cyklu będzie ten krótszy termin. Także jdziemy na podobnym wózku30-32 dniowe