reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Jestem po pierwszym monitoringu, jeden pęcherzyk, cieszę się bardzo, bo do tychczas nic tam się nie udało "wychodowac" , 10 dc- pęcherzyk 13 mm, endo 8 mm, w poniedziałek drugie USG i zobaczymy czy coś się tam zadzieje, tak się cieszę że w końcu coś się tam ruszyło na prawdę 😜😊✊
Sonka 123 Jak długie masz cykle?

Hej dziewczyny. Musze Wam sie wygadać 🙈 zanudzę Was 🤣🤦🏻‍♀️ Owulacje mialam 21 kwietnia -potwierdzona badaniem usg(4 dni wczesniej niz według kalendarzyka). Okres w takim razie tez powinnam dostac wczesniej czyli wczoraj lub dzis. Poki co nie dostalam, w dzien bolał mnie brzuch bylam pewna ze to @ , ale nie. Mialam delikatne plamienie taki kolor jasny jakby kawa z mlekiem. Bol ustał okresu nie ma, za to zaczal bolec krzyz. Myslicie, ze powinnam testować czy czekac do weekendu?
dodam ze planowo okres powinien byc 9 maja ale z racji przesuniętej owulacji o 4 dni okres tez sie chyba przesuwa? Co myslicie ? :) 🙈
Ja też bym testowała dzisiaj rano :)

Jeśli się zdecydujesz, to od razu daj znać, choć ja mam nadzieję, że będzie dodatni wynik ;)

Cześć dziewczyny.
Przedostatni mój cykl trwał 46 dni. Kolejny (m.in po Inofenie) 36. dni. W obecnym mam się zapisać na na monitoring, w którym dniu zacząć? 12? 15 ?

Dzięki kochana! Właśnie w 19 dc mam kolejną wizytę więc zobaczymy co spryciarz powie. Jak powie ze nie ma szans to drugi i ostatni raz tam będę [emoji854] A jak tam u Ciebie?

Ja tylko przypomnę ze mi kiedyś gin powiedział koło 16dc ze dupa i nic nie będzie a owu była w 23dc i zgodnie z jej przesunięciem o tydzień przesunął się tez okres [emoji849] napewno pięknie urosną i pękną [emoji3590]

A u mnie @ się kończy i kolejny cykl rusza [emoji849] zdążę chyba w maju zatestowac, zależy kiedy owu będzie [emoji16]

reklama
Do góry