reklama
Radziłabym iść do endokrynologaCześć dziewczyny . Moje TSH 4,94 ... Norma to 4,2. Mam pytanie czy teraz ginekolog włączy leczenie by obniżyć czy koniecznie trzeba będzie iść do endokrynologa?
Sonka123
Fanka BB :)
Mnie moja była już Pani Ginekolog wysłał do Enodkrynologa, mimo, że była Ginekologiem i Endokrynologiem. Endokrynolog przepisał Euthyrox i teraz jest już ta tarczyca na dobrym poziomieCześć dziewczyny . Moje TSH 4,94 ... Norma to 4,2. Mam pytanie czy teraz ginekolog włączy leczenie by obniżyć czy koniecznie trzeba będzie iść do endokrynologa?
Sonka123
Ja mam drugi monitoring również w poniedziałek Daj znać co tam u Ciebie słychać po nimJa dziś jestem w 10 dc. Do gin idę w poniedziałek. Zobaczymy co powie. Cykle mam od 29 do 40 dni ale w tym cyklu będzie ten krótszy termin. Także jdziemy na podobnym wózku
Wiem że musi być poniżej 2 by zajść w ciążę. Czy u cb wyniki szybko się poprawiły?Mnie moja była już Pani Ginekolog wysłał do Enodkrynologa, mimo, że była Ginekologiem i Endokrynologiem. Endokrynolog przepisał Euthyrox i teraz jest już ta tarczyca na dobrym poziomie
angeliskax
Moderator
Jejku, to z tą owulacją to to same jaja są i nic dziwnego ze bez ginekologa się mozna starac i starac.Ja tylko przypomnę ze mi kiedyś gin powiedział koło 16dc ze dupa i nic nie będzie a owu była w 23dc i zgodnie z jej przesunięciem o tydzień przesunął się tez okres [emoji849] napewno pięknie urosną i pękną [emoji3590]
A u mnie @ się kończy i kolejny cykl rusza [emoji849] zdążę chyba w maju zatestowac, zależy kiedy owu będzie [emoji16]
Sonka123
Tak, u mnie w ciągu 2 miesięcy tarczyca spadła, zaczynałam od 2,90 i najpierw Euthyrox 25 1x1, w tedy za mało spadła, więc zmieniła mi Euthyrox na 50 1x1, mam aktualnie wynik z 12.03 1,9, pytałam czy to nie za wysoka, bo najlepiej ponoć 1,5, kazała kontrolować sytuację.Wiem że musi być poniżej 2 by zajść w ciążę. Czy u cb wyniki szybko się poprawiły?
Czyli to nie jest tak łatwo obniżyć? Ile tygodni ci to zajęło?Tak, u mnie w ciągu 2 miesięcy tarczyca spadła, zaczynałam od 2,90 i najpierw Euthyrox 25 1x1, w tedy za mało spadła, więc zmieniła mi Euthyrox na 50 1x1, mam aktualnie wynik z 12.03 1,9, pytałam czy to nie za wysoka, bo najlepiej ponoć 1,5, kazała kontrolować sytuację.
reklama
Endokrynolog np powiedział ci że masz niedoczynność tarczycy?Tak, u mnie w ciągu 2 miesięcy tarczyca spadła, zaczynałam od 2,90 i najpierw Euthyrox 25 1x1, w tedy za mało spadła, więc zmieniła mi Euthyrox na 50 1x1, mam aktualnie wynik z 12.03 1,9, pytałam czy to nie za wysoka, bo najlepiej ponoć 1,5, kazała kontrolować sytuację
Podziel się: