reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
Jestem po pierwszym monitoringu, jeden pęcherzyk, cieszę się bardzo, bo do tychczas nic tam się nie udało "wychodowac" , 10 dc- pęcherzyk 13 mm, endo 8 mm, w poniedziałek drugie USG i zobaczymy czy coś się tam zadzieje, tak się cieszę że w końcu coś się tam ruszyło na prawdę 😜😊✊
Zatem stoimy na podobnym gruncie :D z tym że u mnie pękł i teraz oczekiwanie na @ lub test. Witam ma pokładzie madam! :) pęcherzyk masz super i endo też. Oby było dobrze! :)

Hejka dziewczyny! <3
tak Was podczytuje i przysiądę się do Was! Wczesniej sie udzielalam tu, ale coś mi ten wątek zaginął a ze czasy nie bylo to nie odszukiwalam, ale dzisiaj sobie dalam słowo ze sie do was dosiade! 😊 Widze, ze są i monitoringi!! :D Super sprawa! Powiem, ze dzisiaj pierwszy raz bylam i usłyszałam, że słabo. Jest to 12 dzień. Cykle 32dniowe. Więc podejrzewam ze w pon/wtorek owu. Według ginekologa nie ma szans na moje naturalne poczęcie. Zgłupiałam całkiem prsez niego a niby najlepszy 🤐

Załączniki

• 21f1403d-93d4-4d51-897e-d6653fbc33ee.jpg
    21f1403d-93d4-4d51-897e-d6653fbc33ee.jpg
    175,5 KB · Wyświetleń: 94
Hejka dziewczyny! tak Was podczytuje i przysiądę się do Was! Wczesniej sie udzielalam tu, ale coś mi ten wątek zaginął a ze czasy nie bylo to nie odszukiwalam, ale dzisiaj sobie dalam słowo ze sie do was dosiade! [emoji4] Widze, ze są i monitoringi!! :D Super sprawa! Powiem, ze dzisiaj pierwszy raz bylam i usłyszałam, że słabo. Jest to 12 dzień. Cykle 32dniowe. Więc podejrzewam ze w pon/wtorek owu. Według ginekologa nie ma szans na moje naturalne poczęcie. Zgłupiałam całkiem prsez niego a niby najlepszy [emoji850]

Ja przy takiej długości cyklach miałam owu koło 20dc dopiero, a nawet po 20dc. W ponad tydzień to nowe by Ci nawet zdążyły urosnąć. Na spokojnie nic się nie przejmuj jeszcze, bo nie ma czym [emoji6] słaby to ten lekarz jest [emoji848] nie każdy ma owu w 14dc

Ja przy takiej długości cyklach miałam owu koło 20dc dopiero, a nawet po 20dc. W ponad tydzień to nowe by Ci nawet zdążyły urosnąć. Na spokojnie nic się nie przejmuj jeszcze, bo nie ma czym [emoji6] słaby to ten lekarz jest [emoji848] nie każdy ma owu w 14dc
Dzięki kochana! Właśnie w 19 dc mam kolejną wizytę więc zobaczymy co spryciarz powie. Jak powie ze nie ma szans to drugi i ostatni raz tam będę 🙃 A jak tam u Ciebie?

reklama
Do góry