porzeczka97
Fanka BB :)
No to parametry mamy podobne tylko podejście lerzy trochę inne u mojej to musi być wszystko perfekto..Endo masz dobre ja wcześniej miałam edno 7mm i mówiła że mega słabe teraz wzrosło właśnie ponad 8 a po owulacji miałam 9mm i mówiła że jest pięknie a powiedz mi jak długo się starasz?
Staram się od marca 2018. Tylko że pierwsze dwa lata to było takie uda się, nie uda. Stosunki nie liczone, owu była wielka niewiadoma. I generalnie chyba było mi to na rękę że się udaje, mój chciał bardziej niż ja. Ja jeszcze młoda byłam, jeszcze wtedy byliśmy na wynajęciu i takie to było właśnie moje myślenie. Potem już mi się zachciało w marcu 2020 też dziecka. Wtedy poszłam do lekarza do naszego szpitala na nfz, czego nawet nie chce wspominać, bo niecały rok zajęło jej ustalenie cykli bezowulacyjnych.......
Od 2 miesiący jestem pod opieka innego gina. I tam już widać postępy. Jestem pozytywnie nastawiona do tej kobiety. Tak więc można powiedzieć że chyba staramy się 3 lata i 2 miesiące, bo gdyby było wszystko okej napewno już byśmy dziecko mieli. 1 rok i 2 miesiące natomiast staram się już z lekami, badaniami i wizytami 7 lekarza a jak to u Ciebie jest, długo już trwają starania?