porzeczka97
Fanka BB :)
No to parametry mamy podobneEndo masz dobre ja wcześniej miałam edno 7mm i mówiła że mega słabe teraz wzrosło właśnie ponad 8 a po owulacji miałam 9mm i mówiła że jest piękniea powiedz mi jak długo się starasz?
Staram się od marca 2018. Tylko że pierwsze dwa lata to było takie uda się, nie uda. Stosunki nie liczone, owu była wielka niewiadoma. I generalnie chyba było mi to na rękę że się udaje, mój chciał bardziej niż ja. Ja jeszcze młoda byłam, jeszcze wtedy byliśmy na wynajęciu i takie to było właśnie moje myślenie. Potem już mi się zachciało w marcu 2020 też dziecka. Wtedy poszłam do lekarza do naszego szpitala na nfz, czego nawet nie chce wspominać, bo niecały rok zajęło jej ustalenie cykli bezowulacyjnych.......
Od 2 miesiący jestem pod opieka innego gina. I tam już widać postępy. Jestem pozytywnie nastawiona do tej kobiety. Tak więc można powiedzieć że chyba staramy się 3 lata i 2 miesiące, bo gdyby było wszystko okej napewno już byśmy dziecko mieli. 1 rok i 2 miesiące natomiast staram się już z lekami, badaniami i wizytami 7 lekarza