reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Endo masz dobre ja wcześniej miałam edno 7mm i mówiła że mega słabe teraz wzrosło właśnie ponad 8 a po owulacji miałam 9mm i mówiła że jest pięknie 🙂 a powiedz mi jak długo się starasz?
No to parametry mamy podobne :D tylko podejście lerzy trochę inne :p u mojej to musi być wszystko perfekto..
Staram się od marca 2018. Tylko że pierwsze dwa lata to było takie uda się, nie uda. Stosunki nie liczone, owu była wielka niewiadoma. I generalnie chyba było mi to na rękę że się udaje, mój chciał bardziej niż ja. Ja jeszcze młoda byłam, jeszcze wtedy byliśmy na wynajęciu i takie to było właśnie moje myślenie. Potem już mi się zachciało w marcu 2020 też dziecka. Wtedy poszłam do lekarza do naszego szpitala na nfz, czego nawet nie chce wspominać, bo niecały rok zajęło jej ustalenie cykli bezowulacyjnych.......
Od 2 miesiący jestem pod opieka innego gina. I tam już widać postępy. Jestem pozytywnie nastawiona do tej kobiety. Tak więc można powiedzieć że chyba staramy się 3 lata i 2 miesiące, bo gdyby było wszystko okej napewno już byśmy dziecko mieli. 1 rok i 2 miesiące natomiast staram się już z lekami, badaniami i wizytami 7 lekarza :D a jak to u Ciebie jest, długo już trwają starania? :)

reklama
Cześć dziewczyny 💛 Chciałam tylko powiedzieć, że od czasu do czasu Was podczytuję, ale nie mam teraz głowy ani czasu do forum 😔 jutro idę na badanie krwi oraz monitoring sprawdzić czy cykl faktycznie był bezowulacyjny, w poniedziałek do endo na kontrolę z usg a we wtorek idziemy do kliniki leczenia niepłodności na pierwszą wizytę, trzymajcie za Nas kciuki!

Cały cykl co 2 dni? O matko ja bym tego nie wytrzymała :D ale jak tam kto woli hehe :)
Hehe tak caly cykl co dwa dni 😁🙈 jakos wytrzymuje, nie jest zle. mam motywacje 😁 Hahah. oboje z mezem bardzo chcemy dziecko, maz bardzo zadowolony z takiego trybu 😁 poza tym nawet poza staraniem wspolzylismy kilka razy w tygodniu , srednio co 2 dzien 🙈😁 Takze duzo sie nie zmienilo u nas 🙈

Cześć dziewczyny [emoji169] Chciałam tylko powiedzieć, że od czasu do czasu Was podczytuję, ale nie mam teraz głowy ani czasu do forum [emoji17] jutro idę na badanie krwi oraz monitoring sprawdzić czy cykl faktycznie był bezowulacyjny, w poniedziałek do endo na kontrolę z usg a we wtorek idziemy do kliniki leczenia niepłodności na pierwszą wizytę, trzymajcie za Nas kciuki!
Myślałam wczoraj o Tobie i Twoim monitoringu [emoji4] fajnie, że się odezwałaś. Ja też czytam na bieżąco, ale się nie udzielam ostatnio.

Cześć dziewczyny 💛 Chciałam tylko powiedzieć, że od czasu do czasu Was podczytuję, ale nie mam teraz głowy ani czasu do forum 😔 jutro idę na badanie krwi oraz monitoring sprawdzić czy cykl faktycznie był bezowulacyjny, w poniedziałek do endo na kontrolę z usg a we wtorek idziemy do kliniki leczenia niepłodności na pierwszą wizytę, trzymajcie za Nas kciuki!
Hej 🌷 trzymamy mocno kciuki ❤️ Informuj od czasu do czasu co tam slychac 🥰✊🏼

Trzymam mocno kciuki za Ciebie i czasem pisz co tam u Ciebie ♥️

Tak dziewczyny jeszcze się wam wyazale, właśnie się dowiedziałam że szwagierka jest w ciąży, wszystkie mają dzieci i się poryczałam, mój się mnie pyta czemu płaczę i mnie pociesza że w końcu będziemy mieć a ja czarne myśli... Już 2 cykl cały czas do mnie z tekstem ,, chcesz mi coś powiedziec" na cud w tym cyklu nie licze i jestem sceptycznie nastawiona a ten mnie jeszcze bardziej dobija...
Mam to samo kochana, więc sama nie jesteś 🥰 u mnie też wszystkie w towarzystwie w ciąży, tylko nie ja... czasami trzeba popłakać a potem wziąć się w garść 🫂

Ja znowu slyszalam ze dzien po dniu nie dobrze, bo plemniki nie maja czasu na regenerację. Zalecane jest co 48-72 godzin współżycie :) dlatego my co 2 dzien 😄🙈
A mój mąż ostatnio wynalazł artykuł naukowców z Japonii, że jednak stosunek rano i powtórzyć wieczorem w dniu owu, bo te plemniki jakieś szybsze ponoć 😂😂😂
Bądź tu mądry 😎

reklama
Do góry