coca
Fanka BB :)
Nie wiem ile endo rośnie ale myśle ze endo masz ok, jakby po owu miało koło 8 to już bardzo spoko. Skoro masz owulacje naturalne to nic tylko się cieszyć i działać [emoji3526] chodzisz prywatnie?Endo 5mm w 10dc pęcherzyk był wtedy 15mm, nie biorę nic na powiększenie, ginekolog powiedziała że chce zostawić moje naturalne cykle, idę znowu dzisiaj na monitoring i zobaczymy co tam się dzieje, zawsze po owulacji daje mi receptę na duphaston do dnia spodziewanej miesiączki jak test negatywny karze odłożyć i znowu śmigać na monitoring... Zapomniałam dodać że mam pcos ale owulację mam podobno lecz kazała dalej chodzic na monitoring
Jesli pokazuje tam stosunek to tez myśle, ze nie będzie różnicy.Ja zawsze wrzucałam do others bo robiłam różnych firm testy. A wątpię żeby rateing się zmienił jak dam pod inną zakładkę.
Bo ktoś wrzucał do takiej, gdzie niby wylicza poziom LH, jakim cudem? To już tylko aplikacja wie. Grunt żeby wskazywało na stosunek testowej do kontrolnej. Ja po prostu wrzucam do pierwszej [emoji6]Nie prawda, dziewczyny tu pisały, że najlepiej wrzucać do easy home