reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, czy Ovitrelle jakoś zwiększa prawdopodobieństwo torbieli? We wtorek zrobiłam zastrzyk, dzisiaj silnie boli mnie strona po której mialam 2 pęcherzyki dominujące -21 i 24 mm. Wkręcilam sobie, że nie pękło, tylko się torbiel zrobiła 😔 nimfy wcześniej torbieli nie miałam 🤷‍♀️
Mi się jeszcze nie zrobiła ani razu jak brałam Ovi. Za to jak tylko przestałam to się zrobiła 🤦🏼‍♀️ Brałam lek i dziś już śladu nie ma po torbielce ;)

reklama
Robisz to ciagle? Doba ma 24h, jesteś w pracy, No przecież są momenty kiedy seksu nie uprawiasz. Nasienie nie siedzi tam bóg wie ile, wbrew pozorom szybko ucieka [emoji6]
Nie no, oczywiście że nie ciągle😉, ale na drugi razy dzień często jeszcze, brzydko mówiąc, wypływa, więc trudno jest odróżnić np rano na następny dzień śluz od nasienia 🤷‍♀️

Nie no, oczywiście że nie ciągle[emoji6], ale na drugi razy dzień często jeszcze, brzydko mówiąc, wypływa, więc trudno jest odróżnić np rano na następny dzień śluz od nasienia [emoji2368]

No to nie ma sensu prowadzenie obserwacji śluzu u Ciebie wg mnie [emoji2368] chyba ze to nie nasienie wypływa.

Dziewczyny miałam wczoraj pozytywny test owu ale po 2h powtórzyłam go i dżis No i negatywny o co chodzi ?
Czytałaś jak działają testy owu? 🙂 Wskazują pik LH (hormon) w moczu. Ten pik występuje i mija, u niektórych po dwóch dniach, u niektórych po 3h. Testy owu robi się do pierwszego pozytywnego. Robienie ich dalej w tym samym cyklu nie ma sensu.

reklama
Do góry