reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, które były ze swoimi partnerami u androloga, chętnie przyjmę wszystkie rady i podpowiedzi o co warto spytać, na co zwrócić uwagę, jak się przygotować 😉
Macie już jakieś wyniki badań?
Dziewczyny, czy ktoras z Was jest z Wawy, ma lekarza/leczy się w Warszawie? :)

reklama
Macie już jakieś wyniki badań?
Dziewczyny, czy ktoras z Was jest z Wawy, ma lekarza/leczy się w Warszawie? :)
Robiliśmy po pół roku starań rozszerzone badanie nasienia ale nigdzie nie poszliśmy do androloga żeby je skonsultować bo wyglądały bardzo dobrze (wszystko w normie a nawet ponad) ale teraz chcemy zrobić jeszcze USG i może jeszcze jakieś badania albo suplementy przepisane przez lekarza brać 🤔

Dziewczyny, jestem załamana 😭 Wróciłam z pracy i mąż mi powiedział że zostanę ciocią, szwagier z żoną spodziewają się dziecka, a wiem że tego jeszcze nawet nie planowali... Za nic w świecie bym nie przypuszczała że tak emocjonalnie zareaguję, rozryczałam się i nie mogę się otrząsnąć...Dobrze że powiedział mi w osobności... Dopiero co też bliska koleżanka mi powiedziała że jest w ciąży to cieszyłam się bardzo. A u mnie dopiero co fałszywy test, pierwsza radość, okres, a dzisiaj taka bomba... Mam straszne poczucie niesprawiedliwości i z tego powodu jestem taka zła i tak emocjonalnie reaguję, bo od ślubu mąż miał już 2 wypadki, operację, kolejna operacja za ok 2 tyg, w styczniu poronienie... Wszystko nam idzie pod górkę i tak bym chciała żebyśmy i my mogli w końcu z czegoś się cieszyć... Musiałam się wygadać bo już nie mam komu się nawet wyżalić 😭
Trzymaj się ciepło i rzeczywiście może ich unikaj przez chwilę.
Im też może emocje opadną i za jakiś czas na tapecie nie będzie tylko temat dziecka.

Ja za to wczoraj usłyszałam, że to normalne, że ktoś jest po ślubie, to i dziecko ma.
Tak, normalne... :(

Robiliśmy po pół roku starań rozszerzone badanie nasienia ale nigdzie nie poszliśmy do androloga żeby je skonsultować bo wyglądały bardzo dobrze (wszystko w normie a nawet ponad) ale teraz chcemy zrobić jeszcze USG i może jeszcze jakieś badania albo suplementy przepisane przez lekarza brać 🤔
Poszłabym juz ze zrobionym USG, nie jest to mega drogie, a juz jakis konkret będzie. USG nawet rutynowo dobrze zrobic, a wydaje mi sie, ze i tak andro zwyczajowo na usg pokieruje.

Poszłabym juz ze zrobionym USG, nie jest to mega drogie, a juz jakis konkret będzie. USG nawet rutynowo dobrze zrobic, a wydaje mi sie, ze i tak andro zwyczajowo na usg pokieruje.
Ale androlog ma USG u siebie i właśnie po to tam idziemy, mąż jeszcze nigdy nie miał robionego USG

Podziel się, zawsze się może przydać :) moze byc na priv, jak nie chcesz wszem i wobec :)
A mogę wszem i wobec :D dr Jolanta Szufladowicz-Woźniak :) jest cudowna! ja akurat chodzę do mediparku ale może gdzieś jeszcze przyjmuje, ogólnie babeczka super ciepła i bardzo zna się na tym co robi, żadnemu gine tak nie ufałam jak jej i jest bardzo empatyczne :)

reklama
Do góry