podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
No to będziemy czekać na efektyJa kupiłam chwile przed ostatnia ciąża i nie zdążyłam wypróbować ale teraz jak tylko zacznę nowy cykl to testuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to będziemy czekać na efektyJa kupiłam chwile przed ostatnia ciąża i nie zdążyłam wypróbować ale teraz jak tylko zacznę nowy cykl to testuje
Jeśli @ się spóźnia to myśle ze możesz zrobić test ja raz zrobiłam w dniu @ i wyszedł negatywny, tydzień później dalej bez @ i pozytywny test wiec to różnie może być ja miałam takie same objawy na początku jak na @Czesc dziewczyny. @ spoznia sie trzy dni.. bol brzucha jest taki jakby za chwile miala przyjsc jednak dalej cisza. @ raczej zaewsze mmialam na czas.. czy moge zrobic test czy jeszcze poczekac ?
Nie chcialam robic sobie nadzieji,brzuch boli .. ale chyba nie wytrzymam zeby sie nie upewnic.Jeśli @ się spóźnia to myśle ze możesz zrobić test ja raz zrobiłam w dniu @ i wyszedł negatywny, tydzień później dalej bez @ i pozytywny test wiec to różnie może być ja miałam takie same objawy na początku jak na @
U mnie dokładnie tak samo tylko pyta kiedy ma być znowu gotowy No i pilnuje czy do terminu @ nie robię przypadkiem testów. Wspiera mnie jak może ale ma luźne podejście do tego, już nie chce za dużo o tym mówić bo stwierdził ze wtedy ma stresa.Mój mężczyzna bardzo chce bejbika, ale od logistyki jestem ja... Umawianie wizyt, ogarnianie suplementacji, czytanie na ten temat itp. On się temu poddaje i jak trzba stake na wysokosci zadania kiedy wypadają dni płodne, nawet mimo np. zmęczenia
Ja to rozumiem..8lat starań...Szczerze dziękuję za Wasze wszystkie odpowiedzi pozwolę sobie uściślić kilka kwestii: nie miałam zamiaru nikogo bagatelizować albo umniejszać jego bólu i przykro że niektóre z Was mogły tak to odebrać
Pierwsza część mojego posta była skierowana do dziewczyn z dłuższym stażem, czy po prostu to jest normalne że tak czuję i czy są tutaj osoby które czują podobnie. Nic więcej.
W drugiej części chciałam dodać trochę otuchy dziewczynom na początku starań, sama też kiedyś byłam w tym miejscu i wiem że takie załamki łatwo prowadzą do depresji z której wyjść jest potem bardzo ciężko, a gdyby nie daj Boże miało się okazać że trwa to na prawdę znacznie dłużej niż zakładałyśmy i wchodzi diagnostyka, kliniki itp to depresja i brak radości z czegokolwiek tylko się pogłębiają
Niemniej dziękuję wszystkim za kulturalną dyskusję w temacie
Dziewczyny, czy polecacie jakiś konkretny, dokladny termometr, chcialabym sobie skontrolowac tempke...