reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
A czy jest tutaj jakaś dziewczyna, która nie boryka się ze swoimi problemami tylko trudności z zajściem leżą głównie po stronie partnera? Czytam was od jakiegoś czasu bo zaczęliśmy starania od stycznia, jestem przebadana i u mnie wszystko ok, mamy już 3.5 roczne dziecko, przed tamtą ciążą mąż robił badania bo głupio sobie wmawiał bezpłodność i przed ślubem postanowił to sprawdzić...miał niską koncentrację jak normą jest 15mln to u niego było prawie 12mln ale wtedy jakoś specjalnie się nie staraliśmy, nie zabezpieczaliśmy się ale to jeszcze nie mieszkalismy razem i się udało...martwię się, że do tego momentu coś się u niego pogorszyło i będą problemy z zajściem :(

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 ja zaczynam WEEKEND na wsi u rodziców 😍 dziś 27dc, 10dpo czekam na rozwój wydarzeń, za 4 dni zatestuje jeśli @ nie przyjdzie 🤞 a co u Was? Jak się czujecie? Który dc?
Cześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cienia 🤭 jutro mam termin @ ale poczekam jakieś 2 lub 3 dni i powtórzę jeśli 🐵 nie przyjdzie

nie miałam ochoty tłumaczyć sie dlaczego i "chwalić" się że się staramy bo już nie raz popełniłam ten błąd i powiedziałam komuś , a potem wielkie rozczarowanie i pytanie "i jak?" "Nie? Ale jak to"..
Ja po prostu mówię, ze dziękuje, nie mam dzisiaj nastroju na alkohol ale za to chętnie wypiję herbatę, najlepiej z miodem i cytryną. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś mnie cisnął :)

reklama
Ja mam postanowienie, że w drugiej fazie cyklu nie piję. W sumie w pierwszej też nie piję, bo ciągle jestem na metformine, a przy niej nie można 😁

W sumie nie piję od stycznia 2019. Non stop albo starania o dziecko, albo leki, albo ciąża albo kp, potem znowu starania i leki🤷‍♀️ taką mam czasem ochotę na lampkę wina wieczorem🤦‍♀️

Do góry