reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A czy jest tutaj jakaś dziewczyna, która nie boryka się ze swoimi problemami tylko trudności z zajściem leżą głównie po stronie partnera? Czytam was od jakiegoś czasu bo zaczęliśmy starania od stycznia, jestem przebadana i u mnie wszystko ok, mamy już 3.5 roczne dziecko, przed tamtą ciążą mąż robił badania bo głupio sobie wmawiał bezpłodność i przed ślubem postanowił to sprawdzić...miał niską koncentrację jak normą jest 15mln to u niego było prawie 12mln ale wtedy jakoś specjalnie się nie staraliśmy, nie zabezpieczaliśmy się ale to jeszcze nie mieszkalismy razem i się udało...martwię się, że do tego momentu coś się u niego pogorszyło i będą problemy z zajściem :(

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 ja zaczynam WEEKEND na wsi u rodziców 😍 dziś 27dc, 10dpo czekam na rozwój wydarzeń, za 4 dni zatestuje jeśli @ nie przyjdzie 🤞 a co u Was? Jak się czujecie? Który dc?
Cześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cienia 🤭 jutro mam termin @ ale poczekam jakieś 2 lub 3 dni i powtórzę jeśli 🐵 nie przyjdzie

nie miałam ochoty tłumaczyć sie dlaczego i "chwalić" się że się staramy bo już nie raz popełniłam ten błąd i powiedziałam komuś , a potem wielkie rozczarowanie i pytanie "i jak?" "Nie? Ale jak to"..
Ja po prostu mówię, ze dziękuje, nie mam dzisiaj nastroju na alkohol ale za to chętnie wypiję herbatę, najlepiej z miodem i cytryną. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś mnie cisnął :)

reklama
Ja mam postanowienie, że w drugiej fazie cyklu nie piję. W sumie w pierwszej też nie piję, bo ciągle jestem na metformine, a przy niej nie można 😁

W sumie nie piję od stycznia 2019. Non stop albo starania o dziecko, albo leki, albo ciąża albo kp, potem znowu starania i leki🤷‍♀️ taką mam czasem ochotę na lampkę wina wieczorem🤦‍♀️

Do góry