Czekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło . Dam znać co powie lekarz.
Trzymam kciuki! Oby to nie było nic groźnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło . Dam znać co powie lekarz.
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]Czekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło . Dam znać co powie lekarz.
Cześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cienia jutro mam termin @ ale poczekam jakieś 2 lub 3 dni i powtórzę jeśli nie przyjdzieCześć dziewczyny miłego dnia dla Was ja zaczynam WEEKEND na wsi u rodziców dziś 27dc, 10dpo czekam na rozwój wydarzeń, za 4 dni zatestuje jeśli @ nie przyjdzie a co u Was? Jak się czujecie? Który dc?
Trzymam kciukiCzekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło . Dam znać co powie lekarz.
Cześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cienia jutro mam termin @ ale poczekam jakieś 2 lub 3 dni i powtórzę jeśli nie przyjdzie
Ja po prostu mówię, ze dziękuje, nie mam dzisiaj nastroju na alkohol ale za to chętnie wypiję herbatę, najlepiej z miodem i cytryną. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś mnie cisnąłnie miałam ochoty tłumaczyć sie dlaczego i "chwalić" się że się staramy bo już nie raz popełniłam ten błąd i powiedziałam komuś , a potem wielkie rozczarowanie i pytanie "i jak?" "Nie? Ale jak to"..
Trzymam kciuki, żeby to było tylko dużo strachu o nicCzekam w poczekalni. Bo znowu się zaczęło . Dam znać co powie lekarz.
PokażCześć u mnie 35 dc test zrobilam rano ja widzę tam cień cienia jutro mam termin @ ale poczekam jakieś 2 lub 3 dni i powtórzę jeśli nie przyjdzie