Tylko ja tej cierpliwości nie mam nie mogę zrobić bety bo nie mieszkam w Polsce tak to bym pędziła w czasie spodziewanej zamiast czekać na test który może wyjdzie a może nieTo są objawy piku progesteronu około tydzień po owulacji ). Cierpliwości .
reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
W końcu wyjdzie . Na prawdę, myślę że ciężko przez 9 miesięcy nie zauważyć, że jest się w ciąży więc na pewno będziesz pierwszą osobą, która się dowie o tym, że jesteś w ciąży .Tylko ja tej cierpliwości nie mam nie mogę zrobić bety bo nie mieszkam w Polsce tak to bym pędziła w czasie spodziewanej zamiast czekać na test który może wyjdzie a może nie
Tak tak czekam na ten moment z niecierpliwością i mam nadzieje ze Wam wszystkim starającym się udaW końcu wyjdzie . Na prawdę, myślę że ciężko przez 9 miesięcy nie zauważyć, że jest się w ciąży więc na pewno będziesz pierwszą osobą, która się dowie o tym, że jesteś w ciąży .
KasiaKatarina
Hej, co tam u Was, jak się czujecie?
Czy jest tu ktoś kto choruje na endometriozę i może mi coś więcej powiedzieć o objawach i leczeniu z pierwszej ręki?
Czy jest tu ktoś kto choruje na endometriozę i może mi coś więcej powiedzieć o objawach i leczeniu z pierwszej ręki?
staraczka 88990
KasiaKatarina
Znam to uczucie... pewnie lada moment przyjdzie i będziecie nowy cykl nowa szansaHej u mnie tak nadal czekam na @.. Chce już mieć to z głowy i zacząć nowy cykl
Igumama
Zaangażowana w BB
Zapraszamy na watek -Starania po laparoHej, co tam u Was, jak się czujecie?
KasiaKatarina
Nie mam jak na razie nic stwierdzone, po prostu chciałam zapytać czy któraś z tu obecnych się z tym zmaga i jak to wyglądaZapraszamy na watek -Starania po laparo
Igumama
Zaangażowana w BB
My wszystkie na tamtym watku jestesmy po laparo. Ja mialam diagnostyczna, bo gin powiedzial ze jak zrobimy i okarze sie przerost endometriozy to usunie i od razu drożność jajowodow sprawdzi. Wiec objawow jako takich nie mialam- tylko brak ciazy i potem sie okazalo ze bolesne miesiaczki moje tez swiadczyly o endo. Po zabiagu mniej boli, i juz nie biore ibupromu, bo tak zawsze pierwszego dnia i drugiego łykałam na @. Na ciaze czekam, bo nie zawsze tak szybko zaskakuje, moze sie uda, a jajowody mam drozne wiec i tego sie dowiedzialam. Ale zeby potwierdzic endo w 100% to tylko poprzez laparo, bo usg cos podejrzewal, a tak to sprawdzil i od razu usunal nacieki, okazalo sie ze mam ll stopnia z naciekami na miednicy, a endo prawdopodobnie, po cesarce zaczelo narastac .Nie mam jak na razie nic stwierdzone, po prostu chciałam zapytać czy któraś z tu obecnych się z tym zmaga i jak to wygląda
reklama
staraczka 88990
Nie mam jak na razie nic stwierdzone, po prostu chciałam zapytać czy któraś z tu obecnych się z tym zmaga i jak to wygląda
No mi na flo pokazało ze okres mi się spóźnia ale ja czekam do 30 dc i wtedy będzie można powiedzieć ze się opóźnił i nie robię sobie żadnych nadzieji bo potem zawód najgorszyZnam to uczucie... pewnie lada moment przyjdzie i będziecie nowy cykl nowa szansa
Podziel się: