reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Tylko ja tej cierpliwości nie mam 😔😅 nie mogę zrobić bety bo nie mieszkam w Polsce tak to bym pędziła w czasie spodziewanej zamiast czekać na test który może wyjdzie a może nie 😅
W końcu wyjdzie 😁. Na prawdę, myślę że ciężko przez 9 miesięcy nie zauważyć, że jest się w ciąży więc na pewno będziesz pierwszą osobą, która się dowie o tym, że jesteś w ciąży 😎.

Hej, co tam u Was, jak się czujecie? 😊
Czy jest tu ktoś kto choruje na endometriozę i może mi coś więcej powiedzieć o objawach i leczeniu z pierwszej ręki? 🤔

Hej u mnie tak nadal czekam na @.. Chce już mieć to z głowy i zacząć nowy cykl 🙂

Załączniki

• IMG_3257.jpg
    IMG_3257.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 75
Nie mam jak na razie nic stwierdzone, po prostu chciałam zapytać czy któraś z tu obecnych się z tym zmaga i jak to wygląda 😊
My wszystkie na tamtym watku jestesmy po laparo. Ja mialam diagnostyczna, bo gin powiedzial ze jak zrobimy i okarze sie przerost endometriozy to usunie i od razu drożność jajowodow sprawdzi. Wiec objawow jako takich nie mialam- tylko brak ciazy i potem sie okazalo ze bolesne miesiaczki moje tez swiadczyly o endo. Po zabiagu mniej boli, i juz nie biore ibupromu, bo tak zawsze pierwszego dnia i drugiego łykałam na @. Na ciaze czekam, bo nie zawsze tak szybko zaskakuje, moze sie uda, a jajowody mam drozne wiec i tego sie dowiedzialam. Ale zeby potwierdzic endo w 100% to tylko poprzez laparo, bo usg cos podejrzewal, a tak to sprawdzil i od razu usunal nacieki, okazalo sie ze mam ll stopnia z naciekami na miednicy, a endo prawdopodobnie, po cesarce zaczelo narastac 😟.

reklama
Nie mam jak na razie nic stwierdzone, po prostu chciałam zapytać czy któraś z tu obecnych się z tym zmaga i jak to wygląda 😊
Znam to uczucie... pewnie lada moment przyjdzie i będziecie nowy cykl nowa szansa 😊
No mi na flo pokazało ze okres mi się spóźnia ale ja czekam do 30 dc i wtedy będzie można powiedzieć ze się opóźnił i nie robię sobie żadnych nadzieji bo potem zawód najgorszy

Do góry