reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Tylko ja tej cierpliwości nie mam 😔😅 nie mogę zrobić bety bo nie mieszkam w Polsce tak to bym pędziła w czasie spodziewanej zamiast czekać na test który może wyjdzie a może nie 😅
W końcu wyjdzie 😁. Na prawdę, myślę że ciężko przez 9 miesięcy nie zauważyć, że jest się w ciąży więc na pewno będziesz pierwszą osobą, która się dowie o tym, że jesteś w ciąży 😎.

Hej, co tam u Was, jak się czujecie? 😊
Czy jest tu ktoś kto choruje na endometriozę i może mi coś więcej powiedzieć o objawach i leczeniu z pierwszej ręki? 🤔

Hej u mnie tak nadal czekam na @.. Chce już mieć to z głowy i zacząć nowy cykl 🙂

Załączniki

• IMG_3257.jpg
    IMG_3257.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 77
Nie mam jak na razie nic stwierdzone, po prostu chciałam zapytać czy któraś z tu obecnych się z tym zmaga i jak to wygląda 😊
My wszystkie na tamtym watku jestesmy po laparo. Ja mialam diagnostyczna, bo gin powiedzial ze jak zrobimy i okarze sie przerost endometriozy to usunie i od razu drożność jajowodow sprawdzi. Wiec objawow jako takich nie mialam- tylko brak ciazy i potem sie okazalo ze bolesne miesiaczki moje tez swiadczyly o endo. Po zabiagu mniej boli, i juz nie biore ibupromu, bo tak zawsze pierwszego dnia i drugiego łykałam na @. Na ciaze czekam, bo nie zawsze tak szybko zaskakuje, moze sie uda, a jajowody mam drozne wiec i tego sie dowiedzialam. Ale zeby potwierdzic endo w 100% to tylko poprzez laparo, bo usg cos podejrzewal, a tak to sprawdzil i od razu usunal nacieki, okazalo sie ze mam ll stopnia z naciekami na miednicy, a endo prawdopodobnie, po cesarce zaczelo narastac 😟.

reklama
Nie mam jak na razie nic stwierdzone, po prostu chciałam zapytać czy któraś z tu obecnych się z tym zmaga i jak to wygląda 😊
Znam to uczucie... pewnie lada moment przyjdzie i będziecie nowy cykl nowa szansa 😊
No mi na flo pokazało ze okres mi się spóźnia ale ja czekam do 30 dc i wtedy będzie można powiedzieć ze się opóźnił i nie robię sobie żadnych nadzieji bo potem zawód najgorszy

Do góry