reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Nie minęło, miałam je teraz wstrzykiwać przy kolejnym okresie, ale go jeszcze nie dostałam, a mam za to dwie kreseczki :)
A od przyjmowania letrozolu minęło z 4 tygodnie, dzisiaj jadę na betę:D

Zrobiłam jeszcze 5 test ciążowy i też się pokazały dwie kreski!
No to pięknie ❤️ a który dzień cyklu?
dawaj znać jaki wynik!

reklama
Ja już tez czekam niecierpliwie 🤭 miałam mieć jutro wizytę u ginekologa na usg kontrolne (sprawdzenie torbieli) i zastanawiam się czy iść teraz czy czekać. W sumie jeśli to ciąża to pewnie i takw 4tyg nic nie będzie widać a będę miała spokojną głowę z torbielą
Brałaś jakiś lek na torbielke? Ja mam na prawym jajnik 23 mm i dostałam leki i nie mogę się stymulować dopóki nie zniknie:/ wiec nie mogę się teraz starać :( w kwietniu mam wizytę kontrolna dopiero :/

Brałaś jakiś lek na torbielke? Ja mam na prawym jajnik 23 mm i dostałam leki i nie mogę się stymulować dopóki nie zniknie:/ wiec nie mogę się teraz starać :( w kwietniu mam wizytę kontrolna dopiero :/
Ja tylko antykoncepcja leczyłam. Ale ja miałam 9x13 cm :o teraz miałam sprawdzić czy pęcherzyk pękł bez zastrzyku i bez niczego. Oby pojawiła się jutro chociaż kropka z pęcherzykiem ciążowym

reklama
Do góry