reklama
staraczka_22
Fanka BB :)
Dziewczyny, u mnie 42dc, testy negatywne, okresu brak. Zastanawiam się, jakie badania zrobić. Co radzicie? Tsh robiłam na początku marca było 1,33.
Kasiix
Aktywna w BB
Ja się zastanawiałam jak to jest z tymi lekami na torbiele? Miałam w styczniu po poronieniu torbiel 4x5cm i żadnych leków nie dostałam a jak się podpytywałem lekarza to powiedział ze same znikną Fakt po pierwszej była już bardziej płaska torbiel a po drugiej już nic nie było ale od czego zależy ze dają leki albo nie??Brałaś jakiś lek na torbielke? Ja mam na prawym jajnik 23 mm i dostałam leki i nie mogę się stymulować dopóki nie zniknie:/ wiec nie mogę się teraz starać w kwietniu mam wizytę kontrolna dopiero :/
basia.sinkiewicz
Ja tam widzę 2 kreskę nie fabryczną ile dni ci się spóźnia @? Czy jesteś jeszcze przed?
Kropka29
Moderator
Kompletnie nie wiem co wy widzicie w tym robieniu testów tak wcześnie Też mnie zawsze kusi ale powstrzymuje mnie po pierwsze fakt, że jak zrobię kilka dni przed @ to i tak będę rozmyślać czy może jednak nie zrobiłam za wcześnie i dlatego nic nie wyszło. A po drugie to najzwyczajniej w świecie szkoda mi kasy I widok jednej kreski jest dla mnie dołujący, więc po co się dołować Kilka razy już miałam tak że miałam zatestować w dniu @, ale że zaczynała mi się z samego rana to nie musiałam się katować widokiem bieli a i przy okazji od kilku cykli testy leżą nieruszone i nie muszę dokupować Kompletnie nic mi nie zmieni fakt, czy będę wiedzieć o ciąży dwa dni wcześniej czy dwa dni później (rozumiem jak ktoś musi brać jakieś leki, to co innego). Jeśli jednak by się udało to cierpliwość jak najbardziej się przyda, bo w ciąży jeszcze będzie jej potrzeba bardzo dużo.
Kropka29
Moderator
Dziewczyny, czy to co delikatnie przebija to fabryczna kreska? Ja z tych ślepych
Coś widać ile dpo?
JestemA
Tez widzęCoś widać ile dpo?
Kasiix
Aktywna w BB
Jakbym miała testy w domu to na 100% już bym zrobiła a ze nie mam to mnie nie kusi i grzecznie czekamKompletnie nie wiem co wy widzicie w tym robieniu testów tak wcześnie Też mnie zawsze kusi ale powstrzymuje mnie po pierwsze fakt, że jak zrobię kilka dni przed @ to i tak będę rozmyślać czy może jednak nie zrobiłam za wcześnie i dlatego nic nie wyszło. A po drugie to najzwyczajniej w świecie szkoda mi kasy I widok jednej kreski jest dla mnie dołujący, więc po co się dołować Kilka razy już miałam tak że miałam zatestować w dniu @, ale że zaczynała mi się z samego rana to nie musiałam się katować widokiem bieli a i przy okazji od kilku cykli testy leżą nieruszone i nie muszę dokupować Kompletnie nic mi nie zmieni fakt, czy będę wiedzieć o ciąży dwa dni wcześniej czy dwa dni później (rozumiem jak ktoś musi brać jakieś leki, to co innego). Jeśli jednak by się udało to cierpliwość jak najbardziej się przyda, bo w ciąży jeszcze będzie jej potrzeba bardzo dużo.
reklama
coca
Dziewczyny, u mnie 42dc, testy negatywne, okresu brak. Zastanawiam się, jakie badania zrobić. Co radzicie? Tsh robiłam na początku marca było 1,33.
Przede wszystkim ja bym zrobiła betę żeby wykluczyć ze ciąży nie ma i poszłabym do ginekologa żeby @ wywołać, go to już masz chyba z tydzień spóźnienia.
Podziel się: