reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
A mi odwołali dzisiejszą wizytę... jestem mega zła 😭. Będę brała od jutra po 1 tabletkę duphastonu - owu teoretycznie powinna być wczoraj. Mam 7 tabletek, w piątek lekarza prywatnie tego to juz raczej nie odwołają..... to mi przepis ze brakujące 3.

Zjadłam obiad i tak mi się jakoś niedobrze zrobiło... do tego jakoś strasznie intensywnie mi pachniał, aż ciężki do zniesienia był dla mnie ten zapach, ładnie pachniał ale tak przytłaczająco 🙄 Gdyby nie fakt, że jestem 2 dni po owu to już bym się nakręcała że to na pewno ciąża 😂😂😂 Tak to właśnie jest z tym samopoczuciem i objawami ciążopodobnymi 🤣

Hej dziewczyny, ja dzisiaj 11 dpo, wszystko wygląda podobnie jak w poprzedniej ciąży, piersi powiększone ale nie bolą, są widoczne delikatne żyłki, śluz biały leciutko grutkowaty i jestem strasznie rozdrażniona.
Ale wcześniej była też wrażliwość na zapachy teraz tego nie mam, czekam na rozwój wydarzeń

Hej dziewczyny, ja dzisiaj 11 dpo, wszystko wygląda podobnie jak w poprzedniej ciąży, piersi powiększone ale nie bolą, są widoczne delikatne żyłki, śluz biały leciutko grutkowaty i jestem strasznie rozdrażniona.
Ale wcześniej była też wrażliwość na zapachy teraz tego nie mam, czekam na rozwój wydarzeń
Trzymam kciuki żeby@ nie przyszła i żeby wszystko było w porządku 🙂

Ten sam test o co chodzi ?

Załączniki

• IMG_3095.jpg
    IMG_3095.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry