Ja jestem ostatnio wyjątkowo senna, ale tak jak pisałam, zwalam to na pogodę, jeden dzień 16 stopni, drugi już 5, waha się mocno. I okres, bo mam 2dc [emoji23] dość ciężkie są pierwsze dni, wiec sam w sobie ból pewnie mnie fizycznie meczy. No i sezon alergiczno-chorobowy, ja coprawda zdrowa, ale alergie się zaczynaja i czasem się zastanawiam czy jestem śpiąca czy po prostu tak mnie z alergii oczy bolą i szczypią.
Ale ja tam na tych wczesnych etapach po owulacji wole sobie racjonalizować pewne rzeczy, to mój wybór, moje podejście, dzięki temu jest mi łatwiej znosić porażki i nie wpaść w pułapki fiksowania się. Oczywiście każdy wybiera swoją drogę [emoji6] niemniej jeśli ktoś zapyta czy 8dpo wzdęcia mogą być oznaka ciąży i akurat będę mogła się wypowiedzieć to nigdy nie odpisze: tak, napewno, oby, bo podwyższony poziom proga po owulacji bardzo często daje takie właśnie objawy jak wzdęcia czy ból piersi i to zawsze będzie pierwszym co przyjdzie mi na myśl [emoji13] tak już działają nasze organizmy [emoji2368]