reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
U mnie dzisiaj zaczyna się peak LH więc owu będzie chyba 1 dzień wcześniej - co by się zgadzało z tym co powiedział lekarz po monitoringu. Tym razem zmieniliśmy taktykę- poprzednio sex co 2 dni przed owu. Teraz uznaliśmy że poczekamy trochę dłużej i dzisiaj był 1 raz po 4ch dniach. Już się nie mogliśmy na te 2 kreski doczekać 🙈😂. Mam nadzieję że tym razem się uda. Doczytałam też gdzieś że Magnes, Wit B6 i C mają pozytywny wpływ na wytwarzanie progesteronu więc od wczoraj się faszeruję 😉.Trzymajcie kciuki :)

No ale ja wiem ze jednym z głównych objawów jest brak okresu ale staniki na mnie pękają jem i nie czuje uczucia sytości nawet mój chłopak się dziwi wahania nastrojów i dziwne uczucie na dole brzucha tak jakby brakowało miejsca tam a narządy rosły nie wiem jak to opisać i kłucie na przemian jajników już nie wiem co o tym myśleć

reklama
No ale ja wiem ze jednym z głównych objawów jest brak okresu ale staniki na mnie pękają jem i nie czuje uczucia sytości nawet mój chłopak się dziwi wahania nastrojów i dziwne uczucie na dole brzucha tak jakby brakowało miejsca tam a narządy rosły nie wiem jak to opisać i kłucie na przemian jajników już nie wiem co o tym myśleć
Na objawy ciążowe to chyba za wcześnie. Nawet nie wiadomo czy doszłoby już do zagnieżdżenia.. Myślę, że za bardzo się nakręcasz :)

Do góry