Ola92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Zdrowych, spokojnych Świąt. Oby testowanie było pozytywne. <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że nie będzie nic widać. Wytrzymaj jeszcze trochę [emoji4]Dziewczyny strasznie mnie kusi zrobić test ciążowy [emoji30] myślcie ze 8dni po owu i 6 przed okresem może coś pokazać ?
Myślę, ze pokaze jedna kreskeDziewczyny strasznie mnie kusi zrobić test ciążowy myślcie ze 8dni po owu i 6 przed okresem może coś pokazać ?
Moim zdaniem na pozytywny wynik jest za wcześnie.Dziewczyny strasznie mnie kusi zrobić test ciążowy myślcie ze 8dni po owu i 6 przed okresem może coś pokazać ?
Dziewczyny strasznie mnie kusi zrobić test ciążowy [emoji30] myślcie ze 8dni po owu i 6 przed okresem może coś pokazać ?
Na objawy ciążowe to chyba za wcześnie. Nawet nie wiadomo czy doszłoby już do zagnieżdżenia.. Myślę, że za bardzo się nakręcaszNo ale ja wiem ze jednym z głównych objawów jest brak okresu ale staniki na mnie pękają jem i nie czuje uczucia sytości nawet mój chłopak się dziwi wahania nastrojów i dziwne uczucie na dole brzucha tak jakby brakowało miejsca tam a narządy rosły nie wiem jak to opisać i kłucie na przemian jajników już nie wiem co o tym myśleć