Ja mam plamienia od około 4-5dni przed @, czyli 7,8 dni po owu... . Mam jeszcze 7 tabletek w domu, które zostały mi po ostatniej ciąży i się zastanawiam czy ich nie brać po owu tylko nie wiem ile dni po zacząć? Moja gin będę miała dopiero 9.04 a 2gi monitoring 8.04 tylko ten gość mnie nie zna i bez badań mi nie da dupka, a ta moja na bank mi zapisze jak jej wyniki pokaże.
reklama
porzeczka97
Fanka BB :)
Cześć czy ktoś z Was lub Waszych znajomych bym stymulowany lekiem LETROZOL? Macie jakieś zdanie wyrobione na temat tego leku? Od zaczęcia suplementacji długo zanim cel został osiągnięty? zaczynam z tym lekiem od nowego cyklu. I chciałabym poznać opinię osób biorących to, a najchętniej to tym którym to pomogło
coca
Ja mam plamienia od około 4-5dni przed @, czyli 7,8 dni po owu... . Mam jeszcze 7 tabletek w domu, które zostały mi po ostatniej ciąży i się zastanawiam czy ich nie brać po owu tylko nie wiem ile dni po zacząć? Moja gin będę miała dopiero 9.04 a 2gi monitoring 8.04 tylko ten gość mnie nie zna i bez badań mi nie da dupka, a ta moja na bank mi zapisze jak jej wyniki pokaże.
Nie brałabym bez rozmowy z którymkolwiek z ginekologów [emoji6]
W moim rozumowaniu to huz powoli brak konsekwencji.
Jak w oczekiwaniu na okres widziałam u siebie wiele "dziwnych" objawow to było zle, teraz pierwszy cykl na duphastonie zero jakichkolwiek objawow, tez nie dobrze.
Osiwieje zanim się doczekam
Do testowania tydzien.
Jak w oczekiwaniu na okres widziałam u siebie wiele "dziwnych" objawow to było zle, teraz pierwszy cykl na duphastonie zero jakichkolwiek objawow, tez nie dobrze.
Osiwieje zanim się doczekam
Do testowania tydzien.
Hejo, pozwólcie że dołączę. Mówię sobie, że w 2021 musi się udać! A przynajmniej staram się mieć taką nadzieję, bo starania już trwają, a na razie bez rezultatów.
W tym cyklu miałam stymulację letrozolem. Już przy końcówce, tak więc zobaczymy jak rezultaty. Choć jakoś się nie nastawiam. Brałam w 3-7 dc. Monitoring w 12 dc wykazał już owulację, a dodatkowo na drugim jajniku pęcherzyk 22mm. Mnie letroz stymulował równo, czułam jajniki non stop.Cześć czy ktoś z Was lub Waszych znajomych bym stymulowany lekiem LETROZOL? Macie jakieś zdanie wyrobione na temat tego leku? Od zaczęcia suplementacji długo zanim cel został osiągnięty? zaczynam z tym lekiem od nowego cyklu. I chciałabym poznać opinię osób biorących to, a najchętniej to tym którym to pomogło
Mimi94
Hej, mam 27 lat pcos i IO Od 10.19r byłam kilka miesięcy stymulowana Clostilbegytem. Od 05.20r. Lamettą 2x1(letrozol) rosły po 2 pęcherzyki, owu w 10-11dc. Bez owocne. Później przez 3 miesiące dadatkowo zastrzyki Fostimon... Nadal po 2 pęcherzyki... W 3 cyklu na lamettcie i fostimonie były 3 pęcherzyki ale nic nie wyszło. Razem z gin stwierdziłyśmy, że owu w 10dc przy cyklach 28dniowych to zdecydowanie za szybko (może komórka jajowa była nie do końca wyksztalcona a już pękała), jajniki nie w pełni prawidłowo odpowiadały na stymulacje i stwierdziliśmy, że będę brała anty przez 2 miesiące. 12.03 zaczęłam na nowo stymulacje Lamettą 2-5dc 2x1t, 6-9dc 2x2t. I owu w 14dc z 3 pęcherzyków.Cześć czy ktoś z Was lub Waszych znajomych bym stymulowany lekiem LETROZOL? Macie jakieś zdanie wyrobione na temat tego leku? Od zaczęcia suplementacji długo zanim cel został osiągnięty? zaczynam z tym lekiem od nowego cyklu. I chciałabym poznać opinię osób biorących to, a najchętniej to tym którym to pomogło
Obecnie czekam na test jestem 7dpo. W niedzielę miałam takie uczucie, że się udało i że bliźniaki. Od wtorku bolą mnie plecy, dzisiaj poczułam jakby u kłócie w brzuchu i później cały czas czułam taki lekki "dyskomfort" w podbrzuszu. Cały czas mam w głowie, że się udało i że będą bliźnięta [emoji751] [emoji3590][emoji120]
Gratuluję
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
Dziewczynki rano test ewidentnie pozytywny, teraz tylko wytrzymać do terminu miesiączki i do lekarza żeby tylko nic się nie podziało. Mam duphoston od mojej ginekolog 2x1 także działamy;*
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
Na moje owu może być i pojutrze, zobaczymy przy ilu pęknie [emoji16][emoji110] bo chyba może i przy 20
Ja właśnie rozkminiam czy to możliwe, żeby tak wcześnie pękł. W poniedziałek miałam 18,5 mm. Dziś już skok temperatury o 0,19. Więc czy to możliwe, że owu była po dwóch dniach ? [/QUOTE]
coca
[/QUOTE]Ja właśnie rozkminiam czy to możliwe, żeby tak wcześnie pękł. W poniedziałek miałam 18,5 mm. Dziś już skok temperatury o 0,19. Więc czy to możliwe, że owu była po dwóch dniach ? [emoji1745]
Zakładając średnia prędkość wzrostu 2 mm na dzień to w ciągu dwóch dni 18,5+4=22,5. Idealny by pęknąć.
reklama
Dokaldnie. U mnie testy owu negatywne a na monitoringu owulacji wyszło ze owu była, wiec ja testom już nie wierze.Ale czemu? Przecież pozytywny test owulacyjny nie oznacza, ze owulacja będzie.
Podziel się: