Jednak udało mi się ustalić wizytę. Może i jeszcze nie będzie nic widać, ale będę spokojniejsza wiedząc jakie badania mam zrobić i jakie lekarstwa przyjmować. Niestety u mnie to nie wygląda kolorowo... Mam hashimoto, na dodatek ana dodatnie...najlepiej jakbyś poszła w 8 tygodniu, wtedy będziesz spokojniejsza, będzie więcej widać teraz nic jeszcze może nie zobaczyć
reklama
Ola92
Fanka BB :)
U nas już po covidzie ale do rodziny baaardzo daleko a w pracy nie mogliśmy wziąć urlopu bo roboty więcej niż na BN. Nie chcemy też znów siedzieć ponad dwa tygodnie na kwarantannie. Raczej izolujemy się po ostatnich przejściach z chorobą. Czasem tak jest że zostaje się właściwie samym jak palec podczas kwarantanny. Tej osoby nie poprosisz bo jest w grupie podwyższonego ryzyka i nie chcesz jej narażać na chodzenie po sklepach za zakupami dla Ciebie. Tamta ma dwójkę dzieci i z wózkiem i z dzieciakami nie wejdzie po schodach z tobołami. Ten pracuje 8-20 lub dłużej to nie chcesz go męczyć. A Glo.vo nawet mleka Ci nie przywiezie bo kurierom nie chce się dźwigać. Wtedy problemem jest nawet wyrzucenie śmieci. Nie chcemy tego znów przerabiać...My jeszcze do wczoraj myśleliśmy, że pojedziemy ale niestety natłok pracy i odległość 150km robią swoje, ale przeważyło to, że mój mąż się coś źle czuje i ma gorączkę
Weronika1212
to tak jak u mnie. A przyjmujesz coś konkretnego ? Jak heparyne acard ?Jednak udało mi się ustalić wizytę. Może i jeszcze nie będzie nic widać, ale będę spokojniejsza wiedząc jakie badania mam zrobić i jakie lekarstwa przyjmować. Niestety u mnie to nie wygląda kolorowo... Mam hashimoto, na dodatek ana dodatnie...
KasiaKatarina
Dzień dobry, również życzę Wam miłego dnia ja właśnie siedzę w kolejce i czekam na monitoring cyklu my święta spędzamy z rodziną bo bardzo blisko wszyscy siebie mieszkamy ale nawał pracy też mam okropny
malgosia005
Dzień dobry w nowym miesiącu my święta spędzamy z jednymi jak i drugimi rodzicami. W końcu bo ostatnie były pod znakiem covidu niestety.
coca
Dzień dobry, również życzę Wam miłego dnia [emoji258] ja właśnie siedzę w kolejce i czekam na monitoring cyklu [emoji85] my święta spędzamy z rodziną bo bardzo blisko wszyscy siebie mieszkamy ale nawał pracy też mam okropny [emoji30]
Daj znać po wizycie jak sytuacja i który dc [emoji3526]
8dc, udało mi się zapisać na dziś na monitoring bo na jutro nic nie było wolnego. Nie wiecie może czy taki lekarz stricte na monitoringu może mi zapisać leki etc? Czy tylko iść, omówienie i wszystko? To nie jest mój lekarz, idę tam pierwszy raz (byłam kiedyś u innego lekarza, dobre opinie i sprzęt).
coca
8dc, udało mi się zapisać na dziś na monitoring bo na jutro nic nie było wolnego. Nie wiecie może czy taki lekarz stricte na monitoringu może mi zapisać leki etc? Czy tylko iść, omówienie i wszystko? To nie jest mój lekarz, idę tam pierwszy raz (byłam kiedyś u innego lekarza, dobre opinie i sprzęt).
Jakie leki?
reklama
Gryfin
A jakie leki potrzebujesz? Moja gin na monitoring poświęca 10 min, szybkie usg, omówienie i do zobaczenia za parę dni8dc, udało mi się zapisać na dziś na monitoring bo na jutro nic nie było wolnego. Nie wiecie może czy taki lekarz stricte na monitoringu może mi zapisać leki etc? Czy tylko iść, omówienie i wszystko? To nie jest mój lekarz, idę tam pierwszy raz (byłam kiedyś u innego lekarza, dobre opinie i sprzęt).
Ostatnia edycja:
Podziel się: