reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

najlepiej jakbyś poszła w 8 tygodniu, wtedy będziesz spokojniejsza, będzie więcej widać ☺️ teraz nic jeszcze może nie zobaczyć 🤔
Jednak udało mi się ustalić wizytę. 😉 Może i jeszcze nie będzie nic widać, ale będę spokojniejsza wiedząc jakie badania mam zrobić i jakie lekarstwa przyjmować. Niestety u mnie to nie wygląda kolorowo... Mam hashimoto, na dodatek ana dodatnie...

reklama
My jeszcze do wczoraj myśleliśmy, że pojedziemy ale niestety natłok pracy i odległość 150km robią swoje, ale przeważyło to, że mój mąż się coś źle czuje i ma gorączkę 😔
U nas już po covidzie ale do rodziny baaardzo daleko a w pracy nie mogliśmy wziąć urlopu bo roboty więcej niż na BN. Nie chcemy też znów siedzieć ponad dwa tygodnie na kwarantannie. Raczej izolujemy się po ostatnich przejściach z chorobą. Czasem tak jest że zostaje się właściwie samym jak palec podczas kwarantanny. Tej osoby nie poprosisz bo jest w grupie podwyższonego ryzyka i nie chcesz jej narażać na chodzenie po sklepach za zakupami dla Ciebie. Tamta ma dwójkę dzieci i z wózkiem i z dzieciakami nie wejdzie po schodach z tobołami. Ten pracuje 8-20 lub dłużej to nie chcesz go męczyć. A Glo.vo nawet mleka Ci nie przywiezie bo kurierom nie chce się dźwigać. Wtedy problemem jest nawet wyrzucenie śmieci. Nie chcemy tego znów przerabiać...

Jednak udało mi się ustalić wizytę. 😉 Może i jeszcze nie będzie nic widać, ale będę spokojniejsza wiedząc jakie badania mam zrobić i jakie lekarstwa przyjmować. Niestety u mnie to nie wygląda kolorowo... Mam hashimoto, na dodatek ana dodatnie...
to tak jak u mnie. A przyjmujesz coś konkretnego ? Jak heparyne acard ?

Dzień dobry, również życzę Wam miłego dnia [emoji258] ja właśnie siedzę w kolejce i czekam na monitoring cyklu [emoji85] my święta spędzamy z rodziną bo bardzo blisko wszyscy siebie mieszkamy ale nawał pracy też mam okropny [emoji30]

Daj znać po wizycie jak sytuacja i który dc [emoji3526]

8dc, udało mi się zapisać na dziś na monitoring bo na jutro nic nie było wolnego. Nie wiecie może czy taki lekarz stricte na monitoringu może mi zapisać leki etc? Czy tylko iść, omówienie i wszystko? To nie jest mój lekarz, idę tam pierwszy raz (byłam kiedyś u innego lekarza, dobre opinie i sprzęt).

8dc, udało mi się zapisać na dziś na monitoring bo na jutro nic nie było wolnego. Nie wiecie może czy taki lekarz stricte na monitoringu może mi zapisać leki etc? Czy tylko iść, omówienie i wszystko? To nie jest mój lekarz, idę tam pierwszy raz (byłam kiedyś u innego lekarza, dobre opinie i sprzęt).

Jakie leki?

reklama
A jakie leki potrzebujesz? Moja gin na monitoring poświęca 10 min, szybkie usg, omówienie i do zobaczenia za parę dni 😉

Ostatnia edycja:
Do góry