Jak mi się uda zapisać to tak zrobię.Mi tak teoretycznie owu wypada na niedzielę, wg wczorajszego monitoringu pęcherzyk powinien pęknąć za 4-5 dni Może warto pójść np w piątek żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk oraz jakiej wielkości i po świętach żeby zobaczyć czy pękł?
reklama
Mialam taką faktyczną na tym teście. Musisz albo zrobić betę albo powtórzyć.Dziewczyny czy ten test jest negatywny ? 10 dpo
Magdalena09
Fanka BB :)
My z mężem jedziemy do jego rodziców na jeden dzień, bo mieszkają blisko, a do moich jest 70km więc nie będziemy jechać [emoji53]a tak to sami z psiakiem w domku [emoji53]Wy też samotnie we dwójkę spędzacie święta? [emoji17]
K
karolinka1992
Gość
my tez jesteśmy za granica i święta spędzamy razem we dwójkę z dwoma kotami ale ja się nie dołuje bo zawsze mogłoby być gorzej i trzeba się cieszyć tym ze chociaż spędzi się je z osoba która się kocha a nie samemu.. Wiadomo ze za rodzinka się tęskni itp No ale czasem nic nie jesteśmy w stanie zrobićWy też samotnie we dwójkę spędzacie święta?
MyszkaMiki30
Czekam na wynik brata na covid. Jak będzie pozytywny to będę sama w domu bo mój pracuje. Jak negatywny idę do mamy i brataWy też samotnie we dwójkę spędzacie święta? [emoji17]
Ola92
Niestety tak, ale i tak zrobię jakieś ciasto, wędliny i ćwikłę.Wy też samotnie we dwójkę spędzacie święta?
W zeszłym roku też tak spędzaliśmy święta. Co zrobić, takie czasy.
Gryfin
My jeszcze do wczoraj myśleliśmy, że pojedziemy ale niestety natłok pracy i odległość 150km robią swoje, ale przeważyło to, że mój mąż się coś źle czuje i ma gorączkęNiestety tak, ale i tak zrobię jakieś ciasto, wędliny i ćwikłę.
W zeszłym roku też tak spędzaliśmy święta. Co zrobić, takie czasy.
reklama
paula.
U nas to samo tez za granica ale z mężem i jednym kotem dobrze ze przynajmniej ją mamy bo nigdy nie jest nudnomy tez jesteśmy za granica i święta spędzamy razem we dwójkę z dwoma kotami ale ja się nie dołuje bo zawsze mogłoby być gorzej i trzeba się cieszyć tym ze chociaż spędzi się je z osoba która się kocha a nie samemu.. Wiadomo ze za rodzinka się tęskni itp No ale czasem nic nie jesteśmy w stanie zrobić
Podziel się: