Dolis
Początkująca w BB
Ehh z tego stresu nawet nie pomyślałam o tymHejka a ty nie powinnaś napisać na ciążowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehh z tego stresu nawet nie pomyślałam o tymHejka a ty nie powinnaś napisać na ciążowych?
GratulacjeZobacz załącznik 1252791dziweczyny robiłam teraz znowu bobo test. I tu taka niespodzianka. Rano negatyw a teraz patrzcie . Jest mocniejsza niż wczoraj.
Gratuluję ciąży, choc przyrost powinnien byc min 66 % napisz na ciążowym tu sa starajace sie.Ehh z tego stresu nawet nie pomyślałam o tym
Konsultowałam to z 3 lekarzami jedna kategorycznie powiedziała ze 1 - 3 cykli trzeba poczekać ale 1 to minimum, druga ze 1-2 cykli, a trzeci lekarz powiedział ze odrazu po pierwszej @ można próbować wiec czekam na @ i będziemy się starać. Mam nadzieje ze teraz szybko się udaSmutne... współczuję. Staracie sie odrazu, czekacie na małpe co na to lekarze ?
Gratulacje !Zobacz załącznik 1252791dziweczyny robiłam teraz znowu bobo test. I tu taka niespodzianka. Rano negatyw a teraz patrzcie . Jest mocniejsza niż wczoraj.
No oby wam poszło raz,dwa. Nie spinaj sie. My juz, lekarka dala zielone światło. Ale nie nastawiam sie, bo nie wiem czy bedzir owu etc. Bede u mojej gine we wtorek, cos mi powie, bo owu w następny weekend.Konsultowałam to z 3 lekarzami jedna kategorycznie powiedziała ze 1 - 3 cykli trzeba poczekać ale 1 to minimum, druga ze 1-2 cykli, a trzeci lekarz powiedział ze odrazu po pierwszej @ można próbować wiec czekam na @ i będziemy się starać. Mam nadzieje ze teraz szybko się uda
działa działaI to naprawdę działa ? Pierwsze słyszę ale chyba go namowie lecę po pracy do sklepu