reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć ;) ja witam się w 19dc. W piatek była owulacja i od niedzieli cały czas boli podbrzusze i plecy. Mam nadzieje, że to z dobrego powodu 🤞 testuję w prima aprilis wiec może sprawie sobie żart 😀 mam zapas testów, wiec miałabym opcje by zacząć testować szybciej ale brałam zastrzyk wiec odpada 😆
Kto testuje jeszcze w tym miesiącu?

reklama
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Ja 4dc i już nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty u ginekologa, mam poczucie, że w końcu coś robię a nie stoję w miejscu 😊 oby mi tylko przepisała jakieś tabletki, które pozwolą mi unormować prolaktynę i coś na PCOS (jeśli faktycznie stwierdzi, że mam)
A brałaś już kiedyś cos na podwyższona prolaktyne? Ja teraz mam dostinex, dzisiaj byłam na badaniu, później zobaczę czy ten lek daje u mnie zamierzony efekt, a nie to co bromergon 😅

Cześć ;) ja witam się w 19dc. W piatek była owulacja i od niedzieli cały czas boli podbrzusze i plecy. Mam nadzieje, że to z dobrego powodu [emoji1696] testuję w prima aprilis wiec może sprawie sobie żart [emoji3] mam zapas testów, wiec miałabym opcje by zacząć testować szybciej ale brałam zastrzyk wiec odpada [emoji38]

Kochana ale cokolwiek 2 dni po owulacji napewno nie jest potencjalnym objawem ciążowym.. poczekaj jeszcze trochę z objawami [emoji6]

A brałaś już kiedyś cos na podwyższona prolaktyne? Ja teraz mam dostinex, dzisiaj byłam na badaniu, później zobaczę czy ten lek daje u mnie zamierzony efekt, a nie to co bromergon 😅
Nie jeszcze nic nigdy, ostatnio jak badałam mialam wynik 30 a norma była do 22 i lekarz chyba zlał sprawę bo nic mi nie przepisał, to teraz już musi 😉

Cześć ;) ja witam się w 19dc. W piatek była owulacja i od niedzieli cały czas boli podbrzusze i plecy. Mam nadzieje, że to z dobrego powodu 🤞 testuję w prima aprilis wiec może sprawie sobie żart 😀 mam zapas testów, wiec miałabym opcje by zacząć testować szybciej ale brałam zastrzyk wiec odpada 😆
Hejo, ja będę testować jakoś na dniach. Dziś jest jakieś 10dpo mniej więcej. Okres planowo za 4 dni. To muszę jeszcze poczekać :)

Kiedy zaczęłaś robić testy owu? Może zaczęłaś zbyt późno? Niemniej, regularne stosunki i się wstrzelisz w okres płodny tak czy siak [emoji6]
Testowanie zaczęłam 12dc, bo tak akurat przyszły testy. I od wtedy negatyw bez żadnych zludzen 😊
A swoją drogą odkąd oficjalnie zaczęliśmy się starać. To jakby przyjrzeć się moim cyklom to kalejdoskop przypadków i zdarzen, każdy inny 😆

Nie jeszcze nic nigdy, ostatnio jak badałam mialam wynik 30 a norma była do 22 i lekarz chyba zlał sprawę bo nic mi nie przepisał, to teraz już musi 😉
Ciekawe co Ci zaleci bo tak jak pisałam po bromergonie miałam efekt na chwile a skutki uboczne straszne (szybko zaczekam brać dopochwowo żeby jakoś normalnie funkcjonować) a brania dostinexu nie odczuwam- mam 1 tabletkę tygodniowo. Efekty po braniu 3 tygodnie poznam popołudniu bo tylko tak można u nas odebrać wynik. Trzymam kciuki żeby u Ciebie sprawnie poszło i żebyś pd razu dostała odpowiednie leki a nie metoda prób i błędów 😊❤️

Kochana ale cokolwiek 2 dni po owulacji napewno nie jest potencjalnym objawem ciążowym.. poczekaj jeszcze trochę z objawami [emoji6]
wiem, wiem. Ale ostatnio jak się udało to czułam się tak samo, chociaż bardziej obstawiam ze może jakiś torbiel się zrobił czy coś :/

reklama
Do góry